Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Batteridriven fönsterskrapa med sugfunktion

Kärcher WV 2+ Window Cleaner

  Art.nr: 214679
 • Sprayflaska med putsduk
 • Fönsterskrapa med sugfunktion
 • Bekväm fönsterputsning
 • Uppladdningsbart batteri
 • Mikrofiberduk ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Tvätta fönster utan ränder och vattenspill med nya, förbättrade Kärcher WV 2+ fönstertvätt! WV 2+ har både en sprayflaska med fönstertvättmedel och integrerad putsduk samt en batteridriven och uppladdningsbar fönsterskrapa som suger upp vattnet så du slipper droppandet på golvet och fönsterbänken. 

Kärcher WV2

En bra produkt som gjorts ännu bättre, så beskriver man bäst den nya fönstertvätten Kärcher WV2. 14% lättare, upp till 25% längre drifttid och 7% tystare är några av produktegenskaperna.

Uppladdningsbar fönsterskrapa

Fönstertvätten drivs av ett 3,7V uppladdningsbart batteri. Användningstiden på ett fulladdat batteri är 25 minuter och det laddas upp via den medföljande laddaren (tar ca 140 minuter).

Lätt att använda

Fönstertvätten kan användas på fönster, speglar, glasbord, plattor och klarar även enkelt av spröjsade fönster om man använder spröjsmunstycket

Den kompakta konstruktionen med det ergonomiska handtaget gör den extra användarvänlig. En sprayflaska med tvättmunstycke och mikrofiberduk ingår.

Först sprayas vatten och rengöringsmedel på fönstret med hjälp av sprayflaskan. Fönstret tvättas med tvättmunstycket och mikrofiberduken. Därefter suger fönstertvätten upp allt överflödigt smutsvatten - den lämnar inga ränder. Vattnet samlas upp i en tank som är lätt att tömma. 

Titta även på

(1 st)
 • Sprayflaska med putsduk
 • Fönsterskrapa med sugfunktion
 • Sugmunstycken i två storlekar

599:-

Kärcher Kärcher WV 2+ Window Cleaner 16333010 Tvätta fönster utan ränder och vattenspill med nya, förbättrade Kärcher WV 2+ fönstertvätt! WV 2+ har både en sprayflaska med fönstertvättmedel och integrerad putsduk samt en batteridriven och uppladdningsbar fönsterskrapa som suger upp vattnet så du slipper droppandet på golvet och fönsterbänken.  Kärcher WV2 En bra produkt som gjorts ännu bättre, så beskriver man bäst den nya fönstertvätten Kärcher WV2. 14% lättare, upp till 25% längre drifttid och 7% tystare är några av produktegenskaperna. Uppladdningsbar fönsterskrapa Fönstertvätten drivs av ett 3,7V uppladdningsbart batteri. Användningstiden på ett fulladdat batteri är 25 minuter och det laddas upp via den medföljande laddaren (tar ca 140 minuter). Lätt att använda Fönstertvätten kan användas på fönster, speglar, glasbord, plattor och klarar även enkelt av spröjsade fönster om man använder spröjsmunstycket Den kompakta konstruktionen med det ergonomiska handtaget gör den extra användarvänlig. En sprayflaska med tvättmunstycke och mikrofiberduk ingår. Först sprayas vatten och rengöringsmedel på fönstret med hjälp av sprayflaskan. Fönstret tvättas med tvättmunstycket och mikrofiberduken. Därefter suger fönstertvätten upp allt överflödigt smutsvatten - den lämnar inga ränder. Vattnet samlas upp i en tank som är lätt att tömma.  Fönstertvätt 4,2 30 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Hem och trädgård
 3. Fönstertvätt