Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rörrenssats hjälper till att lösa upp stopp i avloppet

Kärcher Rörrenssats 15 m

  Art.nr: 231040
  • 15 meter
  • Åtgärdar igentäppta rör och avlopp utan kemikalier
  • Passar till Kärcher högtryckstvättar K2-K7

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lös upp stopp i rör och avlopp utan kemikalier med en högtryckstvätt och denna 15 meter långa rörrenssats som passar till Kärcher högtryckstvättar i K-serien (K2 / K3 / K4 / K5 / K6 & K7).

Koppla på slangen och den kommer söka sig fram i dagvatten- och avloppsrör med hjälp av en bakåtriktad stråle som spolar lösgjorda partiklar bakåt i röret. Rörrenssatsen kan användas både utomhus och inomhus och är ett miljövänligt alternativ som löser upp dina stopp med enbart vatten.

Kärcher Kärcher Rörrenssats 15 m 26377670 Lös upp stopp i rör och avlopp utan kemikalier med en högtryckstvätt och denna 15 meter långa rörrenssats som passar till Kärcher högtryckstvättar i K-serien (K2 / K3 / K4 / K5 / K6 & K7). Koppla på slangen och den kommer söka sig fram i dagvatten- och avloppsrör med hjälp av en bakåtriktad stråle som spolar lösgjorda partiklar bakåt i röret. Rörrenssatsen kan användas både utomhus och inomhus och är ett miljövänligt alternativ som löser upp dina stopp med enbart vatten. Högtryckstvätt 1199 SEK 1199 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Hem och trädgård
  3. Högtryckstvätt