Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robotgräsklippare för vackra gräsmattor upp till 500 m²

Gardena R50Li

  Art.nr: 241207
 • Ytkapacitet 500 m² +/-20%
 • Automatisk laddningssystem
 • LCD-skärm med inställningsmeny
 • Stöldskyddad
 • Klipphöjd 20 - 50 mm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gardena R50Li robotgräsklippare ger dig tid till annat än gräsklippning. På schemalagda tider klipper den här roboten gräsmattor med en yta upp till 500 m² utan att lämna vare sig hjulspår eller högar med klipprester. Allt för att du ska kunna njuta av din trädgård och gräsmatta, istället för att ta hand om den varje helg.

Gardena R50Li robotgräsklippare

Robotgräsklipparen som sköter sig själv

När det behövs laddar robotgräsklipparen upp sig själv vid laddstationen. Den lättplacerade begränsningsslingan visar var R50Li ska klippa. Gång på gång klipper den grästopparna med rakbladsvassa knivar; gräsklippet blir kvar i gräsmattan som ett naturligt gödningsmedel.

Klipphöjden 2 till 5 cm kan lätt ställas in med ett vred. Med en vikt på åtta kilo klarar den robusta robotgräsklipparen lutningar på upp till 25 %. 

Gardena R50Li robotgräsklippare

Ställ in scheman som passar dig

Det går oerhört snabbt och lätt att programmera den. Olika klipptider och klippdagar kan ställas in på den stora instrumentpanelen och skärmen. Det är lätt och intuitivt att följa menyn. När den är programmerad startar R50Li på egen hand vid inställda tider, till och med när det regnar. 

Det kraftfulla och lättskötta litiumjonbatteriet på 18 V/1,6 Ah säkerställer tillförlitlig och energibesparande drift. R50Li arbetar dessutom tyst och utan utsläpp. 

Gardena R50Li robotgräsklippare

Högteknologiska sensorer

Mycket känsliga krocksensorer och begränsningsslingan hjälper R50Li att undvika hinder i trädgården. Lyft- och lutningssensorer och ett stort utrymme mellan kåpan och knivarna innebär extra säkerhet för människor och djur. 

Exempelvis stannar knivarna omedelbart när gräsklipparen lyfts upp så att skador förhindras. Robotgräsklipparen kan också när som helst stoppas med den stora, lättåtkomliga stoppknappen. 

R50Li är flexibel och passar därför väl för nästan alla sorters trädgårdar och även för biytor. Robotgräsklipparen levereras med laddstation, transformator, lågspänningskabel, begränsningsslinga, märlor, reservknivar, skarvkopplingar och kontaktdon.

Gardena R50Li robotgräsklippare

Stöldskyddad

Stöldlarmsfunktionen, installationslåset och PIN-koden garanterar tillförlitligt stöldskydd. Detta gör att de inte är stöldbegärliga då de inte kan fungera.

Egenskaper för Robotgräsklippare Gardena R50Li

 • Ytkapacitet: 500 m² +/-20%
 • Automatiskt laddningssystem
 • Li-ion-batteri
 • Typisk laddningstid: 90 min
 • Normal klipptid på en laddning: 60 min
 • Strömförbrukning: 20 W
 • Klippsystem 3 st ledade skärande knivar
 • Ljudnivå uppmätt: 56 dB(A), garanterad: 58 dB(A)
 • Alarm: Medelhård
 • PIN-kod: Ja
 • Lutningssensor: Ja
 • Maximal lutning inom arbetsområdet: 25% / 14°
 • Vikt: 7.5 kg

Titta även på

(11 st)
 • För gräsmattor upp till 1000 m²
 • Inbyggd WiFi för smartphone-styrning
 • Regnsensor

7 990:-

Titta även på

(11 st)
 • För gräsmattor upp till 1000 m²
 • Inbyggd WiFi för smartphone-styrning
 • Regnsensor

7 990:-

Gardena Gardena R50Li 4077-64 Gardena R50Li robotgräsklippare ger dig tid till annat än gräsklippning. På schemalagda tider klipper den här roboten gräsmattor med en yta upp till 500 m² utan att lämna vare sig hjulspår eller högar med klipprester. Allt för att du ska kunna njuta av din trädgård och gräsmatta, istället för att ta hand om den varje helg. Robotgräsklipparen som sköter sig själv När det behövs laddar robotgräsklipparen upp sig själv vid laddstationen. Den lättplacerade begränsningsslingan visar var R50Li ska klippa. Gång på gång klipper den grästopparna med rakbladsvassa knivar; gräsklippet blir kvar i gräsmattan som ett naturligt gödningsmedel. Klipphöjden 2 till 5 cm kan lätt ställas in med ett vred. Med en vikt på åtta kilo klarar den robusta robotgräsklipparen lutningar på upp till 25 %.  Ställ in scheman som passar dig Det går oerhört snabbt och lätt att programmera den. Olika klipptider och klippdagar kan ställas in på den stora instrumentpanelen och skärmen. Det är lätt och intuitivt att följa menyn. När den är programmerad startar R50Li på egen hand vid inställda tider, till och med när det regnar.  Det kraftfulla och lättskötta litiumjonbatteriet på 18 V/1,6 Ah säkerställer tillförlitlig och energibesparande drift. R50Li arbetar dessutom tyst och utan utsläpp.  Högteknologiska sensorer Mycket känsliga krocksensorer och begränsningsslingan hjälper R50Li att undvika hinder i trädgården. Lyft- och lutningssensorer och ett stort utrymme mellan kåpan och knivarna innebär extra säkerhet för människor och djur.  Exempelvis stannar knivarna omedelbart när gräsklipparen lyfts upp så att skador förhindras. Robotgräsklipparen kan också när som helst stoppas med den stora, lättåtkomliga stoppknappen.  R50Li är flexibel och passar därför väl för nästan alla sorters trädgårdar och även för biytor. Robotgräsklipparen levereras med laddstation, transformator, lågspänningskabel, begränsningsslinga, märlor, reservknivar, skarvkopplingar och kontaktdon. Stöldskyddad Stöldlarmsfunktionen, installationslåset och PIN-koden garanterar tillförlitligt stöldskydd. Detta gör att de inte är stöldbegärliga då de inte kan fungera. Egenskaper för Robotgräsklippare Gardena R50Li Ytkapacitet: 500 m² +/-20%Automatiskt laddningssystemLi-ion-batteriTypisk laddningstid: 90 minNormal klipptid på en laddning: 60 minStrömförbrukning: 20 WKlippsystem 3 st ledade skärande knivarLjudnivå uppmätt: 56 dB(A), garanterad: 58 dB(A)Alarm: MedelhårdPIN-kod: JaLutningssensor: JaMaximal lutning inom arbetsområdet: 25% / 14°Vikt: 7.5 kg Robotgräsklippare 5 3 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Hem och trädgård
 3. Robotgräsklippare