Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luftavfuktare med luftflöde på 120m3/tim

Bionaire BD10-I

  Art.nr: 188679
 • Löstagbar vattentank
 • Vattantank: 2 liter
 • Avfuktar 10l / 24h
 • Luftflöde: 120m3/h
 • Konstant avfuktning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bionaire - Luftavfuktare med timer och tystgående läge

Effektiv luftavfuktare från Bionaire Luftavfuktaren har ett luftflöde på 120m3/tim vilket ger en total vatten extraction på 10 liter per dygn.

Den löstagbara vattentanken har en kapacitet på 2 liter. Luftfiltret är löstagbart även det så att det enkelt går att byta ut när det behövs. Man måste inte använda vattentanken för att bli av med vattnet utan luftavfuktaren levereras även med en slang som du kan låta rinna direkt ut i avloppet så kan avfuktaren stå igång hela tiden i de fall de krävs, t.ex tvättstugan.

På reglaget på ovansidan ställer du enkelt in önskad luftfuktighet. Bärhandtagen gör det smidigt att flytta på avfuktaren.

Fukt är väsentligt för ett behagligt och hälsosamt liv.

För lite fukt kan leda till torr hud, irriterande ögon och hals. För mycket underlättar för mögel, dammkvalster och andra allergener. Lösningen? Reglera lätt luftfuktigheten i ditt hem med luftfuktare och avfuktare från Bionaire. Bionaire strävar efter att hjälpa dig att uppnå en ren inomhusmiljö med kompakta, stilfulla och energieffektiva avfuktare.

Avfuktare fungerar som en luftkonditionering som har både varma och kalla slingor i samma låda. En fläkt drar fuktig luft från rummet över den kalla slingan och kondenserar fukten och samlar upp vattnet från luften. Luften passerar sedan över den varma slingan för att värma upp den till dess ursprungliga temperatur och släppa ut den i rummet igen.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(9 st)
 • Upp till 60 kvm
 • För badrum, mindre källare och tvättstugor
 • Tystgående

1 990:-

Bionaire Bionaire BD10-I BD10-I Bionaire - Luftavfuktare med timer och tystgående lägeEffektiv luftavfuktare från Bionaire Luftavfuktaren har ett luftflöde på 120m3/tim vilket ger en total vatten extraction på 10 liter per dygn.Den löstagbara vattentanken har en kapacitet på 2 liter. Luftfiltret är löstagbart även det så att det enkelt går att byta ut när det behövs. Man måste inte använda vattentanken för att bli av med vattnet utan luftavfuktaren levereras även med en slang som du kan låta rinna direkt ut i avloppet så kan avfuktaren stå igång hela tiden i de fall de krävs, t.ex tvättstugan.På reglaget på ovansidan ställer du enkelt in önskad luftfuktighet. Bärhandtagen gör det smidigt att flytta på avfuktaren.Fukt är väsentligt för ett behagligt och hälsosamt liv.För lite fukt kan leda till torr hud, irriterande ögon och hals. För mycket underlättar för mögel, dammkvalster och andra allergener. Lösningen? Reglera lätt luftfuktigheten i ditt hem med luftfuktare och avfuktare från Bionaire. Bionaire strävar efter att hjälpa dig att uppnå en ren inomhusmiljö med kompakta, stilfulla och energieffektiva avfuktare.Avfuktare fungerar som en luftkonditionering som har både varma och kalla slingor i samma låda. En fläkt drar fuktig luft från rummet över den kalla slingan och kondenserar fukten och samlar upp vattnet från luften. Luften passerar sedan över den varma slingan för att värma upp den till dess ursprungliga temperatur och släppa ut den i rummet igen. Luftavfuktare 4,7 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Inomhusklimat
 3. Luftavfuktare