Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Luftrenare för en bättre inomhusmiljö

Wilfa Ap-4

  Art.nr: 177758
  • Avancerat aktivt filtersystem
  • Bra mot astma och allergier
  • 4-stegs fläkthastighet
  • Låg ljudnivå

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dålig luft är inte bara otrevligt, det kan i förlängningen leda till hälsoskador, även om du sedan tidigare inte har astma eller är allergisk. Luften där du befinner dig kan du kanske inte göra så mycket åt, men Wilfa AP-4 luftrenare kan ge dig väsentligt bättre luft hemma eller på din arbetsplats.

Wilfa AP-4 luftrenare har ett aktivt filtersystem med 3 filter: förfilter, HEPA och aktivt kolfilter. Det avancerande filtersystemet filtrerar ut allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar som inkluderar bakterier, virus och lukt.

Luftrenaren har också en intelligent sensor som automatiskt registrerar gas och lukt och väljer passande hastighetsinställning för optimal luftkvalitet. Wilfa AP-4 har en tystgående ”sleep”-funktion, endast 22 dB, och 4-stegs fläkthastighet för att passa alla olika inomhusförhållanden. Lämpad för rum på upp till 46 kvadratmeter.

Godkänd av NEMKO.

Storlek: 610x345x215
Vikt: 7,5 kg
Längd nätkabel: 2,5 meter

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa AP-4 luftrenare (.pdf, ca 3MB)

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Wilfa Wilfa Ap-4 601513 Ap-4 Dålig luft är inte bara otrevligt, det kan i förlängningen leda till hälsoskador, även om du sedan tidigare inte har astma eller är allergisk. Luften där du befinner dig kan du kanske inte göra så mycket åt, men Wilfa AP-4 luftrenare kan ge dig väsentligt bättre luft hemma eller på din arbetsplats.Wilfa AP-4 luftrenare har ett aktivt filtersystem med 3 filter: förfilter, HEPA och aktivt kolfilter. Det avancerande filtersystemet filtrerar ut allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar som inkluderar bakterier, virus och lukt.Luftrenaren har också en intelligent sensor som automatiskt registrerar gas och lukt och väljer passande hastighetsinställning för optimal luftkvalitet. Wilfa AP-4 har en tystgående ”sleep”-funktion, endast 22 dB, och 4-stegs fläkthastighet för att passa alla olika inomhusförhållanden. Lämpad för rum på upp till 46 kvadratmeter.Godkänd av NEMKO.Storlek: 610x345x215Vikt: 7,5 kgLängd nätkabel: 2,5 meterKlicka här för att ladda ner bruksanvisning till Wilfa AP-4 luftrenare (.pdf, ca 3MB) Luftrenare 4,7 3 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hem & Hushåll
  2. Inomhusklimat
  3. Luftrenare