Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Våffeldagen 2018

Våffeljärn till våffeldagen, enkelt eller dubbelt, för frasiga och goda våfflor. Köp ditt nya våffeljärn idag, få leverans imorgon. Alltid fri frakt och snab leverans.

Visa filter

(31)
(26)
(22)
(33)
(34)
(30)
(29)
(30)
(29)
(35)
(25)
(25)
(29)
(32)
(21)
(29)
(23)
(22)
(30)
(33)
(23)
(31)
(27)
(28)
(31)
(25)
(30)
(30)
(24)
(31)
(20)
(1)
(12)
(1)
(2)
(2)
(1)
(3)
(9)
(8)

Produkter mellan 89 kr och 8890 kr

(5)
(32)
Visar 37 produkter på 4 sidor
Visa som:
Antal produkter per sida:
Sortera efter:
Andersson HDM 2.0
(19)
Andersson HDM 2.0
Andersson HDM 2.0
(19)
Andersson HDM 2.0
(19)
  • Effekt: 300 W
  • Fem hastigheter + Turbo
  • Lätt att rengöra
  • Effekt: 1200 W
  • Non-stickbeläggning
  • Värmereglage
  • 550W våffelskålsjärn
  • Fyll dem med läckerheter
  • Tillagar 2 st åt gången
  • 750 W
  • Dubbel nonstick-beläggning
  • Ställbar temperatur
Åviken 902 Belgiskt Våffeljärn Classic
(1)
Åviken 902 Belgiskt Våffeljärn Classic
Åviken 902 Belgiskt Våffeljärn Classic
(1)
Åviken 902 Belgiskt Våffeljärn Classic
(1)
  • 1000 W effekt
  • Smidig att förvara
  • Goda, frasiga, matiga våfflor
  • Blender & Stavmixer
  • Elvisp med rostfria vispar
  • Prisvärd paketlösning
Kolsyremaskin med kolsyrat vatten till våfflor

Extra frasiga våfflor...med kolsyrat vatten

Vill du ha extra frasiga våfflor? Använd då kolsyrat vatten istället för mjölk i smeten. 

Grundrecept med kolsyrat vatten, ca 10 våfflor
125 g smör
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 krm salt
2 ägg
3 dl mineralvatten

Gör så här: Smält smöret och låt det svalna. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och vispa samman med äggen och 2 dl av de kolsyrade vattnet (för 10 våfflor). Tillsätt resten av det kolsyrade vattnet i en stråle under vispning och vispa till sist ner smöret.Grädda våfflorna gyllenbruna.

Extra frasiga våfflor...med kolsyrat vatten

Kolsyremaskin med kolsyrat vatten till våfflor

Vill du ha extra frasiga våfflor?
Använd då kolsyrat vatten istället för mjölk i smeten.

Grundrecept med kolsyrat vatten, ca 10 våfflor

125 g smör
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 krm salt
2 ägg
3 dl mineralvatten

Gör så här: Smält smöret och låt det svalna. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och vispa samman med äggen och 2 dl av de kolsyrade vattnet (för 10 våfflor). Tillsätt resten av det kolsyrade vattnet i en stråle under vispning och vispa till sist ner smöret.Grädda våfflorna gyllenbruna.

  • Ger fint mönster
  • Från klassiska Åviken
  • För t.ex glasstrutar och dessertrån
Bosch MFQ36440
(6)
Bosch MFQ36440
Bosch MFQ36440
(6)
Bosch MFQ36440
(6)
  • God ergonomisk design
  • Tystlåten och lätt att använda
  • Motor på 450W
  • 500 W effekt
  • 5 hastigheter och pulsfunktion
  • 1,5-liters glaskanna
Favorit
Andersson BLR 2.2/Stainless Steel
(11)
Andersson BLR 2.2/Stainless Steel
Andersson BLR 2.2/Stainless Steel
(11)
Andersson BLR 2.2/Stainless Steel
(11)
  • 500 W effekt
  • 5 hastigheter och pulsfunktion
  • 1,5-liters glaskanna
AGA Exclusive Stripped
(7)
AGA Exclusive Stripped
AGA Exclusive Stripped
(7)
AGA Exclusive Stripped
(7)
  • Svensktillverkad kolsyremaskin
  • Färg: Silver
  • Bäst i test, SVT Plus och Wiseguide 2013.
  • Gör din egen glass
  • Tillagning: 1 - 2 timmar
  • Välj mellan 2 olika konsistenser
  1. Hem & Hushåll
  2. Just nu
  3. Våffeldagen 2018