Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Suveräna espressomaskinen Magnifica S

Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

  Art.nr: 217038
  • Stand-by funktion
  • Enkel och stilren kontrollpanel med ikoner
  • Koka upp till 14 koppar
  • Avtagbar droppbricka med nivåindikator
  • Nytt Cappuccinosystem

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Magnifica S är en komplett espressomaskin som får smaklökarna att jubla. Med en kontrollpanel i snygg ny tappning och ett nytt cappuccinosystem är det ingen tillfällighet till varför den fått sitt namn. Justerbart kaffeutlopp gör att du kan använda både höga glas och muggar samt lägre koppar för espresso.

Gott om funktioner 

Stand-by funktion, autoprogram för sköljning och avkalkning och energisparfunktion är bara några av de funktioner som Magnifica S erbjuder och vilket gör att du aldrig behöver känna dig begränsad. Lägg där också till det nya tätslutande locket som bevarar kaffearomen på ett stilrent sätt. 

Bäst i test

När Råd & Rön testade en rad olika espressomaskiner i November 2014 så fick Magnifica S toppbetyg. 

Snabb, tyst och effektiv 

Magnifica S är en av de mest tystgående espressomaskiner på marknaden samtidigt som den jobbar oerhört effektivt och med en snabbhet som får de flesta konkurrenter att ge med sig.  

Kontrollpanel i ny tappning 

Med den nya kontrollpanelen är det enklare än någonsin att navigera och du kan justera kaffets intensitet genom att rotera på den stilrena knoppen som är placerad mitt på panelen. Genom att endast trycka på några enkla knappar kan du även välja storlek på din kopp.

Automatisk avstängning

Glömma att stänga av kaffemaskinen är antagligen något vi alla råkat ut för, med den smarta automatiska avstängnings funktionen stänger maskinen automatiskt av sig själv, en räddare i nöden säger många. 

Nytt Cappuccinosystem 

Magnifica S kommer med ett helt nytt cappuccinosystem som på ett effektivt sätt kombinerar luft, ånga och mjölk, vilket resulterar till rika och krämiga cappuccinodrinkar.

Passa på att bjuda vänner och bekanta efter middagen på en fantastisk kaffeupplevelse. Oavsett om de önskar en kaffespecialitet eller en vanlig kopp kaffe.

Aromsparande lock

Bönbehållaren är utformad för att hålla aromen inne i behållaren. Den sluter tätt så att fukt och annat inte tar sig in i behållaren och förstör kaffesmaken. 

Bra val för den kompletta espresso-älskaren

Söker man efter en espressomaskin i modern design med gott om funktioner och finesser är Magnifica S modellen man bör kika närmare på .