Helautomatisk espressomaskin av premiumkvalitet

Delonghi Primadonna Class ECAM 550.75.MS

  Art.nr: 1010105
 • 3,5-tums TFT-display
 • Smart Coffe-app
 • En uppsjö av specialrecept
 • Snabbknappar för dina favoriter
 • De’Longhi LatteCrema-system

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DeLonghi Primadonna Class ECAM 550.75.MS är en helautomatisk espressomaskin av premiumkvalitet.  Med 3,5.tums display och många funktioner såsom en underlättande app, skapar du snart personliga recept som du kan spara på användarnivå.

Smart Coffee-app

Med De’Longhis nya Coffee Link-app kan du tillreda dina favoritdrycker, anpassa recept och skapa nya drycker helt fritt, tack vara Bluetooth-anslutningen. Ställ in personliga recept: ändra doftnivån, mängden mjölk och kaffe samt temperaturen, för att tillreda en perfekt dryck. Här får du även råd om hur du på bästa sätt underhåller maskinen.

En uppsjö av recept

Från den perfekta espresson till det perfekta mjölkskummet är det möjligt att experimentera och upptäcka nya smaker och olika recept. Förbluffas av oändligt varierade drycker och prova de nya recepten: Americano och te-funktion.

Egenskaper för Delonghi Primadonna Class ECAM 550.75.MS

 • Premium och Intuitiv 3,5” TFT färg-display (svart bakgrund) med ytterligare 6 touchknappar, som ger dig dina favoritrecept med en enkel knapptryckning
 • Anslut maskinen till den innovativa Smart Coffee-appen för att skapa nya drycker, upptäcka oändliga möjligheter för personliga anpassningar och få obegränsat med råd och förslag.
 • En uppsjö av recept för kaffe med mjölk, enkel att programmera, med 6 användarprofiler för personligt anpassade drycker
 • Ny värmekaraff med dubbla väggar för att hålla rätt mjölktemperatur längre
 • De’Longhi ”LatteCrema”- system för perfekt blandad njutning. En krämig cappuccino, med kompakt mjölkskum, alltid vid rätt temperatur… till sista droppen!
 • Elegant, med ljusa detaljer i rostfritt stål och ergonomiska konturer för en fin, dynamisk design
 • Automatisk rengöring för enkel rengöring av mjölkkannan – så att den kan ställas in i kylskåpet efter användning
 • Droppbricka med diskmaskinssäkert, avtagbart galler för enkel skötsel
 • Avtagbar bryggenhet för enkel rengöring och enkelt underhåll
Deloghi Primadonna Class ECAM 550.75.MS
Deloghi Primadonna Class ECAM 550.75.MS
1010105 Delonghi Delonghi Primadonna Class ECAM 550.75.MS 0132217035 DeLonghi Primadonna Class ECAM 550.75.MS är en helautomatisk espressomaskin av premiumkvalitet.  Med 3,5.tums display och många funktioner såsom en underlättande app, skapar du snart personliga recept som du kan spara på användarnivå. Smart Coffee-app Med De’Longhis nya Coffee Link-app kan du tillreda dina favoritdrycker, anpassa recept och skapa nya drycker helt fritt, tack vara Bluetooth-anslutningen. Ställ in personliga recept: ändra doftnivån, mängden mjölk och kaffe samt temperaturen, för att tillreda en perfekt dryck. Här får du även råd om hur du på bästa sätt underhåller maskinen. En uppsjö av recept Från den perfekta espresson till det perfekta mjölkskummet är det möjligt att experimentera och upptäcka nya smaker och olika recept. Förbluffas av oändligt varierade drycker och prova de nya recepten: Americano och te-funktion. Egenskaper för Delonghi Primadonna Class ECAM 550.75.MS Premium och Intuitiv 3,5” TFT färg-display (svart bakgrund) med ytterligare 6 touchknappar, som ger dig dina favoritrecept med en enkel knapptryckningAnslut maskinen till den innovativa Smart Coffee-appen för att skapa nya drycker, upptäcka oändliga möjligheter för personliga anpassningar och få obegränsat med råd och förslag.En uppsjö av recept för kaffe med mjölk, enkel att programmera, med 6 användarprofiler för personligt anpassade dryckerNy värmekaraff med dubbla väggar för att hålla rätt mjölktemperatur längreDe’Longhi ”LatteCrema”- system för perfekt blandad njutning. En krämig cappuccino, med kompakt mjölkskum, alltid vid rätt temperatur… till sista droppen!Elegant, med ljusa detaljer i rostfritt stål och ergonomiska konturer för en fin, dynamisk designAutomatisk rengöring för enkel rengöring av mjölkkannan – så att den kan ställas in i kylskåpet efter användningDroppbricka med diskmaskinssäkert, avtagbart galler för enkel skötselAvtagbar bryggenhet för enkel rengöring och enkelt underhåll Espressomaskin 9990 SEK 9990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Espressomaskin