Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Helautomatisk espressomaskin för hela bönor

Melitta Caffeo Solo Silver/svart

  Art.nr: 1003285
 • Justerbar kaffestyrka
 • 15 bars pumptryck
 • Vred för kaffemängd
 • Kaffekvarn kapacitet: 120g
 • Dubbel koppsbryggning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Melitta Caffeo Solo sätter det väsentliga i fokus - smaken. Prisad, avskalad design i en kompakt storlek och väldigt enkel att använda. Den ger dig en förstklassig kaffenjutning med hela bönor och sammetslen crema som smälter i munnen.

Kaffeutloppet kan justeras ända upp till 135 mm höjd för att passa till en eller två koppar, en kanna eller Latte-Macchiato-glas.

Kompakt med rena linjer

Med sin kompakta design på 20 cm bred, 32,5 cm hög och 45,5 cm djup räknas Melitta Caffeo Solo till en av världens minsta helautomatiska bryggare.

Individuell kaffenjutning

Kompromisslös njutning: Välj styrka och temperatur på kaffet: Du behöver dessutom bara vrida på ratten för att anpassa kaffemängden till önskad koppstorlek.

Förbryggningsfunktion

Förbryggningsfunktionen i Solo® ger kaffenjutning utöver det vanliga: Före den egentliga bryggprocessen sköljs kaffet i vatten för att frigöra maximalt av kaffets aromämnen. För smidig rengöring kan du enkelt ta bort hela brygginsatsen.

Strömbrytare

När du trycker på strömbrytaren på Solo bryts anslutningen till elnätet helt och hållet. Dina personliga inställningar finns dock sparade. On/off-knappen kan dessutom programmeras så att apparaten automatiskt kopplas från elnätet efter viss tid.

MISSION eco & care

För oss på Melitta har den kaffenjutning vi erbjuder med våra produkter ett nära samband med vår affärsfilosofi om hållbarhet. Detta innebär en varaktig och stabil balans mellan ekonomiska, sociala och ekologiska intressen vilket säkerställer en långsiktig framgång för vårt företag och skyddar människor, djur och miljö. Läs mer.

Titta även på

(7 st)
 • Justerbar kaffestyrka
 • 15 bars pumptryck
 • Vred för kaffemängd

3 690:-

Titta även på

(7 st)
 • Justerbar kaffestyrka
 • 15 bars pumptryck
 • Vred för kaffemängd

3 690:-

Melitta Melitta Caffeo Solo Silver/svart E950-103 Melitta Caffeo Solo sätter det väsentliga i fokus - smaken. Prisad, avskalad design i en kompakt storlek och väldigt enkel att använda. Den ger dig en förstklassig kaffenjutning med hela bönor och sammetslen crema som smälter i munnen. Kaffeutloppet kan justeras ända upp till 135 mm höjd för att passa till en eller två koppar, en kanna eller Latte-Macchiato-glas. Kompakt med rena linjer Med sin kompakta design på 20 cm bred, 32,5 cm hög och 45,5 cm djup räknas Melitta Caffeo Solo till en av världens minsta helautomatiska bryggare. Individuell kaffenjutning Kompromisslös njutning: Välj styrka och temperatur på kaffet: Du behöver dessutom bara vrida på ratten för att anpassa kaffemängden till önskad koppstorlek. Förbryggningsfunktion Förbryggningsfunktionen i Solo® ger kaffenjutning utöver det vanliga: Före den egentliga bryggprocessen sköljs kaffet i vatten för att frigöra maximalt av kaffets aromämnen. För smidig rengöring kan du enkelt ta bort hela brygginsatsen. Strömbrytare När du trycker på strömbrytaren på Solo bryts anslutningen till elnätet helt och hållet. Dina personliga inställningar finns dock sparade. On/off-knappen kan dessutom programmeras så att apparaten automatiskt kopplas från elnätet efter viss tid. MISSION eco & care För oss på Melitta har den kaffenjutning vi erbjuder med våra produkter ett nära samband med vår affärsfilosofi om hållbarhet. Detta innebär en varaktig och stabil balans mellan ekonomiska, sociala och ekologiska intressen vilket säkerställer en långsiktig framgång för vårt företag och skyddar människor, djur och miljö. Läs mer. Espressomaskin 4,5 2 2790 SEK 2790 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Espressomaskin