Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Funktionsrik, helautomatisk espressomaskin

Siemens TE501205RW

  Art.nr: 219500
 • 1600 W effekt
 • Avtagbar vattentank på 1,70 l
 • Mjölkskumning direkt i koppen
 • Användarvänligt vred och LED-indikering
 • Snabb uppvärmning och konstant bryggtemperatur

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Siemens TE501205RW är en helautomatisk espressomaskin som med många smarta och bekvämliga funktioner. Avnjut en perfekt bryggd espresso eller latte machiato, och dela med dig av en kopp med dubbelbryggning!
Kaffemaskinen är bland annat utrustad med ett innovativt värmesystem som snabbt serverar perfekt kaffe tack vare den konstanta bryggtemperaturen. 

Den perfekta espresson

En perfekt espresso ska ha en temperatur mellan 90-95°C. TE501205RW har ett unikt sensoFlow-system som värmer upp vattnet till rätt temperatur och behåller den under hela bryggningen.
Användarvänliga vred och knappar gör det enkelt att ställa in önskad dryck (espresso eller café creme), koppstorlek och styrka och LED-indikering visar nuvarande funktion.

Anpassa den efter dig

Kaffemaskinen har en högkvalitativ integrerad kaffekvarn gjord av slitstark keramik, så du kan njuta av nymalet kaffe varje morgon. Med din nya espressomaskin kan du anpassa dryckestemperaturen till 3 olika lägen. Kaffemunstycket är justerbart i höjd så även stora macchiato-glas på 15 cm får plats utan problem.
Det finns givetvis även en funktion för hett vatten, om du är mer sugen på en kopp te.
Med dubbelkoppfunktionen kan du få två espresso eller café creme samtidigt. Du ställer kopparna under det tudelade munstycket innan du startar maskinen och med bara en knapptryckning får du två brygg- och malningsprocesser efter varandra.

Mjölkskummare

TE501205RW har en mjölkskummare med milkPerfect som ger ett fastare och mer finporigt mjölkskum. Det är enkelt att lyckas även om du aldrig skummat mjölk förut. Den automatiska skumningstekniken går ut på att du skummar direkt i koppen.
Mjölkskummaren är löstagbar så du enkelt kan diska den under rinnande vatten eller i diskmaskin.

Automatisk avstängning

För effektiv energibesparing har TE501205RW automatisk strömfrånkoppling med funktionen zeroEnergy Auto-off. Ställ in önskad tid och maskinen stängs automatiskt av.

Helautomatisk och hygienisk rengöring

Siemens TE501205RW har givits ett helautomatiskt rengörings- och avkalkningsprogram, så att du slipper krångla med dess rengöring. Tack vare SinglePortion Cleaning töms maskinens alla rör efter varje bryggning som säkerställer att du ditt kaffe alltid bryggs på fräscht vatten.
Calc'nClean gör avkalkning och rengöring i en enda process. Det ger dig en fräsch maskin med ökad livslängd så du kan avnjuta av fantastiskt kaffe en lång tid framöver.

Produktinformation

- Effekt: 1600 W
- Kapacitet vatten: 1,70 l
- Bryggnings-system: Kolvtryck
- Säkerhetsfunktion: Temperatursäkring
- Spänning: 220-240 V
- Anslutningskabelns längd: 100 cm
- Mått: 385 x 280 x 479 mm
- Nettovikt: 9,3 kg

Titta även på

(54 st)
 • Stand-by funktion
 • Enkel och stilren kontrollpanel med ikoner
 • Koka upp till 14 koppar

3 190:-

Titta även på

(54 st)
 • Stand-by funktion
 • Enkel och stilren kontrollpanel med ikoner
 • Koka upp till 14 koppar

3 190:-

219500 Siemens Siemens TE501205RW TE501205RW Siemens TE501205RW är en helautomatisk espressomaskin som med många smarta och bekvämliga funktioner. Avnjut en perfekt bryggd espresso eller latte machiato, och dela med dig av en kopp med dubbelbryggning!Kaffemaskinen är bland annat utrustad med ett innovativt värmesystem som snabbt serverar perfekt kaffe tack vare den konstanta bryggtemperaturen.  Den perfekta espresson En perfekt espresso ska ha en temperatur mellan 90-95°C. TE501205RW har ett unikt sensoFlow-system som värmer upp vattnet till rätt temperatur och behåller den under hela bryggningen.Användarvänliga vred och knappar gör det enkelt att ställa in önskad dryck (espresso eller café creme), koppstorlek och styrka och LED-indikering visar nuvarande funktion. Anpassa den efter dig Kaffemaskinen har en högkvalitativ integrerad kaffekvarn gjord av slitstark keramik, så du kan njuta av nymalet kaffe varje morgon. Med din nya espressomaskin kan du anpassa dryckestemperaturen till 3 olika lägen. Kaffemunstycket är justerbart i höjd så även stora macchiato-glas på 15 cm får plats utan problem.Det finns givetvis även en funktion för hett vatten, om du är mer sugen på en kopp te.Med dubbelkoppfunktionen kan du få två espresso eller café creme samtidigt. Du ställer kopparna under det tudelade munstycket innan du startar maskinen och med bara en knapptryckning får du två brygg- och malningsprocesser efter varandra. Mjölkskummare TE501205RW har en mjölkskummare med milkPerfect som ger ett fastare och mer finporigt mjölkskum. Det är enkelt att lyckas även om du aldrig skummat mjölk förut. Den automatiska skumningstekniken går ut på att du skummar direkt i koppen.Mjölkskummaren är löstagbar så du enkelt kan diska den under rinnande vatten eller i diskmaskin. Automatisk avstängning För effektiv energibesparing har TE501205RW automatisk strömfrånkoppling med funktionen zeroEnergy Auto-off. Ställ in önskad tid och maskinen stängs automatiskt av. Helautomatisk och hygienisk rengöring Siemens TE501205RW har givits ett helautomatiskt rengörings- och avkalkningsprogram, så att du slipper krångla med dess rengöring. Tack vare SinglePortion Cleaning töms maskinens alla rör efter varje bryggning som säkerställer att du ditt kaffe alltid bryggs på fräscht vatten.Calc'nClean gör avkalkning och rengöring i en enda process. Det ger dig en fräsch maskin med ökad livslängd så du kan avnjuta av fantastiskt kaffe en lång tid framöver. Produktinformation - Effekt: 1600 W- Kapacitet vatten: 1,70 l- Bryggnings-system: Kolvtryck- Säkerhetsfunktion: Temperatursäkring- Spänning: 220-240 V- Anslutningskabelns längd: 100 cm- Mått: 385 x 280 x 479 mm- Nettovikt: 9,3 kg Espressomaskin 4490 SEK 4490 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Espressomaskin