Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kvalitativ espressomaskin med 50-talsdesign

Smeg ECF01RDEU - Röd

  Art.nr: 248921
  • Designad i 50-tals stil
  • Ångfunktion för mjölkskumning
  • Thermoblock uppvärmningssystem
  • Vattenbehållarens kapacitet: 1 liter
  • 1 eller 2 koppar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Smeg ECF01RDEU är en snygg espressomaskin i 50-tals stil där du både kan använda kapslar och malet kaffe, för att du ska få en så bra och smidig upplevelse som möjligt. Du får dessutom tillgång till ångfunktion för mjölkskumning, och välja mellan en eller två koppar. Smeg ECF01RDEU har även utrustats med en avtagbar vattentank på 1 liter samt har ett pumptryck på 15 bar.

Funktioner

Espressomaskinens Flow-stop funktion ger dig möjlighet att välja egen styrka, vilket ser till att du kan anpassa maskinen efter dina egna preferenser. Dess Thermoblock uppvärmningssystem ger ett varmt kaffe och cappuccino på nolltid, så att du slipper vänta på uppvärmningen.

Andra funktioner inkluderar: Indikator för avkalkning, koppbricka för latteglas, avtagbar droppbricka med vattenindikator samt gummitassar som gör att maskinen står stadigt.


Yttermått: H: 303 mm, B: 149 mm, D: 330 mm
Vikt: 5 kg

248921 248921 Smeg Smeg ECF01RDEU - Röd ECF01RDEU Smeg ECF01RDEU är en snygg espressomaskin i 50-tals stil där du både kan använda kapslar och malet kaffe, för att du ska få en så bra och smidig upplevelse som möjligt. Du får dessutom tillgång till ångfunktion för mjölkskumning, och välja mellan en eller två koppar. Smeg ECF01RDEU har även utrustats med en avtagbar vattentank på 1 liter samt har ett pumptryck på 15 bar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Funktioner Espressomaskinens Flow-stop funktion ger dig möjlighet att välja egen styrka, vilket ser till att du kan anpassa maskinen efter dina egna preferenser. Dess Thermoblock uppvärmningssystem ger ett varmt kaffe och cappuccino på nolltid, så att du slipper vänta på uppvärmningen. Andra funktioner inkluderar: Indikator för avkalkning, koppbricka för latteglas, avtagbar droppbricka med vattenindikator samt gummitassar som gör att maskinen står stadigt. Yttermått: H: 303 mm, B: 149 mm, D: 330 mmVikt: 5 kg Espressomaskin 5 1 3690 SEK 3690 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Espressomaskin