Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mellanrostade bönor med en välbalanserad smak

Black Coffee Roasters Amazonas 1kg

  Art.nr: 1004796
  • Mellanrost
  • Hela kaffebönor
  • Rainforest Alliance certifierade bönor
  • 1000 gram

Andra alternativ för dig

Espressomaskin ger gott kaffe

(115 st)
  • Stand-by funktion
  • Enkel och stilren kontrollpanel med ikoner
  • Koka upp till 14 koppar
3 190:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Black Coffee Roasters Amazonas är Rainforest Alliance-cerifierade mellanrostade bönor som ger dig ett kaffe med en behaglig fyllighet och en mjuk syrlighet. Med smak av mjölkchoklad, honung och lättrostade mandlar får du en kopp kaffe med en ljuvlig eftersmak.

Bönor från Amazonas

Denna blandning är huvudsakligen sammansatt av bönor odlade i Colombia och Brasilien, två välkända kaffeproducerande länder i Amazonasområdet.

Certifierade av Rainforest Alliance

Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna.

Film från Huehuetenango, Guatemala Corporate Social Responsibility

BKI Kaffe och High Mountain Micro Roastery stöttar kaffekooperativet i Guatemala "Cooperative Cruz Grande". Projektet har inneburit att Cruz Grande har kunnat bygga en vattenkvarnsanläggning med den nödvändiga teknologin.

1004796 1004796 Professional Collection Black Coffee Roasters Amazonas 1kg 7300009014392 Black Coffee Roasters Amazonas är Rainforest Alliance-cerifierade mellanrostade bönor som ger dig ett kaffe med en behaglig fyllighet och en mjuk syrlighet. Med smak av mjölkchoklad, honung och lättrostade mandlar får du en kopp kaffe med en ljuvlig eftersmak. Bönor från Amazonas Denna blandning är huvudsakligen sammansatt av bönor odlade i Colombia och Brasilien, två välkända kaffeproducerande länder i Amazonasområdet. Certifierade av Rainforest Alliance Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Film från Huehuetenango, Guatemala Corporate Social Responsibility BKI Kaffe och High Mountain Micro Roastery stöttar kaffekooperativet i Guatemala "Cooperative Cruz Grande". Projektet har inneburit att Cruz Grande har kunnat bygga en vattenkvarnsanläggning med den nödvändiga teknologin. Kaffe & Kaffebönor 4,8 4 119 SEK 119 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffe & Kaffebönor