Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mörkrostade bönor med intensiv smak för espressoälskare

Melitta Coffee beans Espresso Selection 1kg

  Art.nr: 1004492
  • Rainforest Alliance certifierade bönor
  • Perfekt för espresso älskare
  • Styrka 5 av 5

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stark, intensiv och kryddig kaffesmak. Innehåller mörkrostade bönor med intensiv smak, ett måste för alla espressoälskare.

  • 100% Arabica bönor från Sydamerika, Afrika och Asien
  • Intensiv smak med toner av mörk choklad
  • Styrka 5 av 5

Certifierade av Rainforest Alliance

Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna.

1004492 Melitta Melitta Coffee beans Espresso Selection 1kg 6764768 Stark, intensiv och kryddig kaffesmak. Innehåller mörkrostade bönor med intensiv smak, ett måste för alla espressoälskare.100% Arabica bönor från Sydamerika, Afrika och AsienIntensiv smak med toner av mörk chokladStyrka 5 av 5 Certifierade av Rainforest Alliance Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna. Kaffe & Kaffebönor 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffe & Kaffebönor