Mörkrostade bönor med intensiv smak för espressoälskare

Melitta Coffee beans Espresso Selection 1kg

  Art.nr: 1004492
  • Rainforest Alliance certifierade bönor
  • Perfekt för espresso älskare
  • Styrka 5 av 5

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stark, intensiv och kryddig kaffesmak. Innehåller mörkrostade bönor med intensiv smak, ett måste för alla espressoälskare.

  • 100% Arabica bönor från Sydamerika, Afrika och Asien
  • Intensiv smak med toner av mörk choklad
  • Styrka 5 av 5

Certifierade av Rainforest Alliance

Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna.

1004492 Melitta Melitta Coffee beans Espresso Selection 1kg 6764768 Stark, intensiv och kryddig kaffesmak. Innehåller mörkrostade bönor med intensiv smak, ett måste för alla espressoälskare.100% Arabica bönor från Sydamerika, Afrika och AsienIntensiv smak med toner av mörk chokladStyrka 5 av 5 Certifierade av Rainforest Alliance Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna. Kaffe & Kaffebönor 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffe & Kaffebönor