Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bellacrema Intenso med intensiv smak och arom

Melitta Coffee Bella Crema Intenso

  Art.nr: 1010940
 • 100% Arabica-bönor
 • Kraftfull och intensiv arom
 • Styrka 4 av 5
 • Rainforest Alliance-certifierad

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Melitta BellaCrema Intenso kaffebönor har en intensiv smak och en stark arom. Därför är de perfekt lämpade för intensiva café crema. 100% Arabica-bönor rostas kraftigt för en välkomnande, stark arom. Idealisk för tillredning med helautomatiska kaffemaskiner eller efter malning i kaffekvarnen för French Press eller för manuell bryggning.

Certifierade av Rainforest Alliance

Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna.

 • 100% Arabica-bönor
 • Kraftfull och intensiv arom
 • Styrka 4 av 5
 • Rainforest Alliance-certifierade 
Kaffe
Cappuccino
1010940 Melitta Melitta Coffee Bella Crema Intenso 974 Melitta BellaCrema Intenso kaffebönor har en intensiv smak och en stark arom. Därför är de perfekt lämpade för intensiva café crema. 100% Arabica-bönor rostas kraftigt för en välkomnande, stark arom. Idealisk för tillredning med helautomatiska kaffemaskiner eller efter malning i kaffekvarnen för French Press eller för manuell bryggning. Certifierade av Rainforest Alliance Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och arbetsvillkor för arbetarna, att ingen köns diskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i samhällena som odlar kaffebönorna. 100% Arabica-bönorKraftfull och intensiv aromStyrka 4 av 5Rainforest Alliance-certifierade  Kaffe & Kaffebönor 5 3 129 SEK 129 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffe & Kaffebönor