Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bella Crema Espresso hela kaffebönor

Melitta Kaffe Bella Crema Espresso

  Art.nr: 233474
  • 1000 g
  • 100% arabicabönor
  • Rostningsnivå 4,5
  • Perfekt om du gillar mjölk i kaffet

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hela kaffebönor är perfekt för dig som gillar att göra ditt kaffe från grunden och bara älskar doften av nybryggt kaffe på morgonen. Bella Crema Espresso är mörkrostade noga utvalda arabicabönor som ger en fulländad, intensiv och lite kryddig smak. Passar lika bra som den är eller som en kraftfull bas i Macchiato, Latte och Cappuccino.

233474 Melitta Melitta Kaffe Bella Crema Espresso 000830 Hela kaffebönor är perfekt för dig som gillar att göra ditt kaffe från grunden och bara älskar doften av nybryggt kaffe på morgonen. Bella Crema Espresso är mörkrostade noga utvalda arabicabönor som ger en fulländad, intensiv och lite kryddig smak. Passar lika bra som den är eller som en kraftfull bas i Macchiato, Latte och Cappuccino. Kaffe & Kaffebönor 4,8 4 129 SEK 129 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffe & Kaffebönor