Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mellanrostad bryggkaffe med mild och aromatisk smak

Professional Collection Ground Coffee Prestige 500 g

  Art.nr: 1007356
  • 500 gram
  • Mellanrost
  • Passar både till filterkaffe och kaffeautomater
  • Bryggmalet
  • Rainforest Alliance certifierade bönor

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Njut av ett milt och aromatiskt mellanrostat bryggkaffe från Black Coffee Roasters Prestige. Bryggkaffet är sammansatt av Rainforest Alliance vilket ger certifierade bönor av hög kvalitet. Detta kaffe bjuder dig på en kopp med intensiv smak av blandade frukter och toner av rostade mandlar. Kaffet går bra till både filterkaffe och kaffeautomater.

Bönor från Brasilien

Denna blandning är huvudsakligen sammansatt av bönor odlade i Brasilien vilket är det största kaffeodlande landet i världen.

Certifierade av Rainforest Alliance

Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och bra arbetsvillkor för arbetarna, att ingen könsdiskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i de samhällen som odlar kaffebönorna.

Film från Huehuetenango, Guatemala Corporate Social Responsibility

BKI Kaffe och High Mountain Micro Roastery stöttar kaffekooperativet i Guatemala "Cooperative Cruz Grande". Projektet har inneburit att Cruz Grande har kunnat bygga en vattenkvarnsanläggning med den nödvändiga teknologin.

1007356 Professional Collection Professional Collection Ground Coffee Prestige 500 g 7300009014392 Njut av ett milt och aromatiskt mellanrostat bryggkaffe från Black Coffee Roasters Prestige. Bryggkaffet är sammansatt av Rainforest Alliance vilket ger certifierade bönor av hög kvalitet. Detta kaffe bjuder dig på en kopp med intensiv smak av blandade frukter och toner av rostade mandlar. Kaffet går bra till både filterkaffe och kaffeautomater. Bönor från Brasilien Denna blandning är huvudsakligen sammansatt av bönor odlade i Brasilien vilket är det största kaffeodlande landet i världen. Certifierade av Rainforest Alliance Rainforest Alliance samarbetar med kaffebönder för att förbättra deras levnadsvillkor och hälsa i de samhällen där de verkar. Kaffe med Rainforest Alliance-märkningen granskas och certifieras enligt höga krav med hänsyn till miljö samt sociala och ekonomiska faktorer. Rainforest Alliance-märkningen garanterar även en god levnadsstandard och bra arbetsvillkor för arbetarna, att ingen könsdiskriminering förekommer samt tillgång till utbildning för barnen i de samhällen som odlar kaffebönorna. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Film från Huehuetenango, Guatemala Corporate Social Responsibility BKI Kaffe och High Mountain Micro Roastery stöttar kaffekooperativet i Guatemala "Cooperative Cruz Grande". Projektet har inneburit att Cruz Grande har kunnat bygga en vattenkvarnsanläggning med den nödvändiga teknologin. Kaffe & Kaffebönor 5 1 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffe & Kaffebönor