Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kaffebryggare med timer och automatisk avstängning

Electrolux EKF7500

  Art.nr: 194756
 • Effekt: 1150 W
 • Kapacitet: 10 koppar
 • Droppstopp
 • Arominställning
 • Timer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kaffebryggare med timer för programmering av starttid och automatisk avstängning. Njut av nybryggt kaffe och ställ in styrkan med aromfunktionen. Dropp-stop förhindrar onödigt spill på värmeplattan när du lyfter ur kannan, som har kapacitet för 10 koppar. Elegant designad i rostfritt stål och tydlig LCD-display.

Timer och LCD-display

Önskar du att få vakna till doften av nybryggt kaffe? Men en programmerbar timer kan ställa in bryggtiden lagom tills du skall kliva upp ur sängen. Med en enkel och tydlig display kan du även enkelt ställa in aromen så att det passar just din smak även om du bara skulle brygga några koppar.

Automatisk avstängning

Visst händer det att vi glömmer kaffebryggaren på. Men med automatisk avstängning så kan du alltid känna dig trygg i att det inte blir för varmt och att du dessutom inte drar mer el än nödvändigt. Efter 40 minuter stänger den av sig själv.

Arominställning

Alla har vi olika preferenser vad som är ett gott kaffe. Med EKF7500 så kan du genom aromafunktionen anpassa styrkan på ditt kaffe, så att du får en perfekt kopp kaffe med rätt smak och arom.

Droppstopp

Lukten av bränt kaffe är en minne blått. Med anti-droppfunktionen så kommer inte det inte droppa något kaffe på värmeplattan när du tar ut kaffekannan.

Titta även på

Större kanna

(31 st)
 • Vattentank: 1,5 liter
 • Kapacitet: 12-14 koppar
 • LCD-display

399:-

Titta även på

Större kanna

(31 st)
 • Vattentank: 1,5 liter
 • Kapacitet: 12-14 koppar
 • LCD-display

399:-

194756 Electrolux Electrolux EKF7500 910002068 Kaffebryggare med timer för programmering av starttid och automatisk avstängning. Njut av nybryggt kaffe och ställ in styrkan med aromfunktionen. Dropp-stop förhindrar onödigt spill på värmeplattan när du lyfter ur kannan, som har kapacitet för 10 koppar. Elegant designad i rostfritt stål och tydlig LCD-display. Timer och LCD-display Önskar du att få vakna till doften av nybryggt kaffe? Men en programmerbar timer kan ställa in bryggtiden lagom tills du skall kliva upp ur sängen. Med en enkel och tydlig display kan du även enkelt ställa in aromen så att det passar just din smak även om du bara skulle brygga några koppar. Automatisk avstängningVisst händer det att vi glömmer kaffebryggaren på. Men med automatisk avstängning så kan du alltid känna dig trygg i att det inte blir för varmt och att du dessutom inte drar mer el än nödvändigt. Efter 40 minuter stänger den av sig själv. ArominställningAlla har vi olika preferenser vad som är ett gott kaffe. Med EKF7500 så kan du genom aromafunktionen anpassa styrkan på ditt kaffe, så att du får en perfekt kopp kaffe med rätt smak och arom. Droppstopp Lukten av bränt kaffe är en minne blått. Med anti-droppfunktionen så kommer inte det inte droppa något kaffe på värmeplattan när du tar ut kaffekannan. Kaffebryggare 4,5 23 479 SEK 479 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffebryggare