Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux EKF7500

Kaffebryggare med timer för programmering av starttid så att du kan vakna till doften av nybryggt kaffe. med en enkel och tydlig display kan du enkelt ställa in aromen så att det passar just din smak även om du bara skulle brygga några koppar.

Aromisntällning

Alla har vi olika preferenser vad som är ett gott kaffe. Med EKF7500 så kan du genom aromafunktionen anpassa styrkan på ditt kaffe, så att du får en perfekt kopp kaffe med rätt smak och arom.

Automatisk avstängning

Visst händer det att vi glömmer kaffebryggaren på. Men med automatisk avstängning så kan du alltid känna dig trygg i att det inte blir för varmt och att du dessutom inte drar mer el än nödvändigt. Efter 40 minuter stänger den av sig själv.

Timer och LCD-display

Önskar du att få vakna till doften av nybryggt kaffe? Men en programmerbar timer kan ställa in bryggtiden lagom tills du skall kliva upp ur sängen, och då till aromen av nybryggt kaffe.

Droppstopp

Lukten av bränt kaffe är en minne blått. Med anti-droppfunktionen så kommer inte det inte droppa något kaffe på värmeplattan när du tar ut kaffekannan.

Titta även på

(15 st)
  • Dubbla värmeelement
  • ECBC-godkänd
  • Kapacitet: 10 koppar

899:-

Titta även på

(15 st)
  • Dubbla värmeelement
  • ECBC-godkänd
  • Kapacitet: 10 koppar

899:-

Electrolux Electrolux EKF7500R 910002116 Electrolux EKF7500Kaffebryggare med timer för programmering av starttid så att du kan vakna till doften av nybryggt kaffe. med en enkel och tydlig display kan du enkelt ställa in aromen så att det passar just din smak även om du bara skulle brygga några koppar.AromisntällningAlla har vi olika preferenser vad som är ett gott kaffe. Med EKF7500 så kan du genom aromafunktionen anpassa styrkan på ditt kaffe, så att du får en perfekt kopp kaffe med rätt smak och arom.Automatisk avstängningVisst händer det att vi glömmer kaffebryggaren på. Men med automatisk avstängning så kan du alltid känna dig trygg i att det inte blir för varmt och att du dessutom inte drar mer el än nödvändigt. Efter 40 minuter stänger den av sig själv.Timer och LCD-displayÖnskar du att få vakna till doften av nybryggt kaffe? Men en programmerbar timer kan ställa in bryggtiden lagom tills du skall kliva upp ur sängen, och då till aromen av nybryggt kaffe.DroppstoppLukten av bränt kaffe är en minne blått. Med anti-droppfunktionen så kommer inte det inte droppa något kaffe på värmeplattan när du tar ut kaffekannan. Kaffebryggare 3,8 16 489 SEK 489 NewCondition SoldOut
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffebryggare