Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Kaffebryggare idealisk för dig som är på språng

Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer

  Art.nr: 1003349
 • Unik design med två bryggare
 • 4 dl resemugg medföljer
 • Timer upp till 24 timmar
 • Anti-droppsystem
 • Välj mellan att brygga vanligt eller starkt kaffe

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer revolutionerar sättet att brygga kaffet och är idealisk för dig som ofta är på språng. Vid första anblick ser du direkt att det här är en kaffebryggare utöver det vanliga. Inte nog med att den har en vanlig 12-kopparskanna, utan den har även en separat bryggare för den medföljande resemuggen. Den fungerar lika bra om du bara skulle vilja brygga en kopp.

Den här maskinen är gjord för att försöka göra ditt liv enklare. Till exempel så följer det med två stycken olika filter. Det stora använder du när du ska brygga för flera personer i kannan. Det mindre filtret har två funktioner. Den fungerar både som skopa till ditt malda kaffe och som filter. Enklare kan det inte bli! Givetvis går både det lilla och stora filtret att återanvända och tål maskindisk. Miljövänligt och smidigt!

Egenskaper för 12-koppsbryggaren

 • Timer upp till 24 timmar innan bryggning
 • 2 funktioner. Välj mellan att brygga vanligt eller starkt kaffe
 • Anti-droppsystem för att pausa bryggningen och servera
 • Ett Gold Tone-filter inkluderas. Bra Miljöval!
 • Om bryggaren inte slås av manuellt kommer den att stängas av automatiskt efter 40 minuter
 • Alla lösa delar tål maskindisk.

Egenskaper för 1-koppsbryggaren

 • 4 dl resemugg i rostfritt stål inkluderas
 • Brygger upp till 4 dl i resemuggen eller justera för att brygga i en vanlig kaffekopp
 • Timer upp till 24 timmar innan bryggning med automatisk avstängning
 • The Scoop™. Den unika filterskopan mäter rätt mängd och filtrerar kaffet. Bra Miljöval!
 • Alla lösa delar tål maskindisk

Hamilton Beach - Marknadsledande i USA

Hamilton Beach® har tillverkat högkvalitativa köksprodukter för både hem och kommersiellt bruk i över 100 år. Dessa slitstarka produkters design och smarta lösningar som förenklar arbetet i köket har gjort Hamilton Beach® till den marknadsledande tillverkaren av elektriska köksapparater i USA. Med hjälp av ledorden Good Thinking® gör Hamilton Beach® vardagarna lite enklare, mer kreativa och välsmakande.

1003349 1003349 Hamilton Beach Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer 49980-SC Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer revolutionerar sättet att brygga kaffet och är idealisk för dig som ofta är på språng. Vid första anblick ser du direkt att det här är en kaffebryggare utöver det vanliga. Inte nog med att den har en vanlig 12-kopparskanna, utan den har även en separat bryggare för den medföljande resemuggen. Den fungerar lika bra om du bara skulle vilja brygga en kopp. Den här maskinen är gjord för att försöka göra ditt liv enklare. Till exempel så följer det med två stycken olika filter. Det stora använder du när du ska brygga för flera personer i kannan. Det mindre filtret har två funktioner. Den fungerar både som skopa till ditt malda kaffe och som filter. Enklare kan det inte bli! Givetvis går både det lilla och stora filtret att återanvända och tål maskindisk. Miljövänligt och smidigt! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Egenskaper för 12-koppsbryggaren Timer upp till 24 timmar innan bryggning2 funktioner. Välj mellan att brygga vanligt eller starkt kaffeAnti-droppsystem för att pausa bryggningen och serveraEtt Gold Tone-filter inkluderas. Bra Miljöval!Om bryggaren inte slås av manuellt kommer den att stängas av automatiskt efter 40 minuterAlla lösa delar tål maskindisk. Egenskaper för 1-koppsbryggaren 4 dl resemugg i rostfritt stål inkluderasBrygger upp till 4 dl i resemuggen eller justera för att brygga i en vanlig kaffekoppTimer upp till 24 timmar innan bryggning med automatisk avstängningThe Scoop™. Den unika filterskopan mäter rätt mängd och filtrerar kaffet. Bra Miljöval!Alla lösa delar tål maskindisk Hamilton Beach - Marknadsledande i USA Hamilton Beach® har tillverkat högkvalitativa köksprodukter för både hem och kommersiellt bruk i över 100 år. Dessa slitstarka produkters design och smarta lösningar som förenklar arbetet i köket har gjort Hamilton Beach® till den marknadsledande tillverkaren av elektriska köksapparater i USA. Med hjälp av ledorden Good Thinking® gör Hamilton Beach® vardagarna lite enklare, mer kreativa och välsmakande. Kaffebryggare 3,9 61 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffebryggare