Kaffebryggare med inbyggd kvarn med timer

Melitta AromaFresh

  Art.nr: 248621
 • Integrerad kvarn & justerbar kaffestyrka
 • Timerfunktion och LCD-display
 • Transparent vattenbehållare (10 koppar)
 • 3-i-1 kalkskydd
 • Avtagbar bönbehållare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Melitta AromaFresh är kaffebryggare som med sin integrerade kvarn ger dig färskmalet kaffe, för att du ska få en fullkomlig njutning. Du får bland annat ta del av en transparent vattenbehållare, som gör det enkelt att fylla på den mängd vatten som behövs för upp till 10 koppar (vattennivåindikator). Och tack vare att malningsnivån (från fin- till grovmalet) och kaffestyrkan (milt, medium, starkt) kan ställas in på en mängd olika sätt, kan du tillreda utsökt bryggkaffe av färskmalda bönor efter din egen smak. Kvarnen kan givetvis stängas av så att du även kan tillreda utsökt kaffe med förmalet kaffe.

Integrerad kvarn

AromaFresh har en integrerad kvarn som garanterar bästa malningsnivå och den bästa smaken på utsökt bryggkaffe tillrett med färskmalda bönor. Du kan ställa in malningsnivån av kaffebönorna från fin- till grovmalet helt efter din egen personliga smak.

Intensiteten i din kaffestyrka är även mycket enkel att ställa in efter din personliga smak. Välj mellan milt, medium och starkt.

Avtagbar bönbehållare

Tack vare den avtagbara bönbehållaren och de avtagbara enskilda delarna (övre kvarnhuvudet), kan Melitta AromaFresh rengöras enkelt och lätt. Och den medföljande rengöringsborsten gör det nu ännu lättare.

3-i-1 kalkskydd

För att säkerställa att din kaffebryggare fungerar perfekt, får en lång livslängd och tillreder det bästa kaffet, är det nödvändigt att kalka av den regelbundet. Därför har AromaFresh kalkskydd med inställningar för vattenhårdhet, en indikator som visar kalknivån och ett praktiskt automatiskt avkalkningsprogram. En lysdiod visar när avkalkningsprogrammet bör köras.

Timerfunktion och LCD-display

Timerfunktionen med LED-display ger dig ett mycket gott kaffe. Programmera tiden när din kaffebryggare ska starta för att exempelvis få vakna av doften av nybryggt kaffe på morgonen. Apparaten sätts på automatiskt vid den inställda tiden.

Ställ in varmhållningstiden efter dina personliga behov. Välj mellan 20, 40 eller 60 minuter. När den programmerade tiden är slut stängs Melitta AromaFresh av automatiskt.

Övriga funktioner

 • Svängbar filterhållare med droppstopp
 • Melitta kaffefilter storlek 1x4
 • Automatisk avstängning
 • 10 koppar
 • 1 000 W

Titta även på

Unik och smart design

(55 st)
 • Unik design med två bryggare
 • 4 dl resemugg medföljer
 • Timer upp till 24 timmar

799:-

Titta även på

Unik och smart design

(55 st)
 • Unik design med två bryggare
 • 4 dl resemugg medföljer
 • Timer upp till 24 timmar

799:-

248621 Melitta Melitta AromaFresh 21731 Melitta AromaFresh är kaffebryggare som med sin integrerade kvarn ger dig färskmalet kaffe, för att du ska få en fullkomlig njutning. Du får bland annat ta del av en transparent vattenbehållare, som gör det enkelt att fylla på den mängd vatten som behövs för upp till 10 koppar (vattennivåindikator). Och tack vare att malningsnivån (från fin- till grovmalet) och kaffestyrkan (milt, medium, starkt) kan ställas in på en mängd olika sätt, kan du tillreda utsökt bryggkaffe av färskmalda bönor efter din egen smak. Kvarnen kan givetvis stängas av så att du även kan tillreda utsökt kaffe med förmalet kaffe. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Integrerad kvarn AromaFresh har en integrerad kvarn som garanterar bästa malningsnivå och den bästa smaken på utsökt bryggkaffe tillrett med färskmalda bönor. Du kan ställa in malningsnivån av kaffebönorna från fin- till grovmalet helt efter din egen personliga smak.Intensiteten i din kaffestyrka är även mycket enkel att ställa in efter din personliga smak. Välj mellan milt, medium och starkt. Avtagbar bönbehållare Tack vare den avtagbara bönbehållaren och de avtagbara enskilda delarna (övre kvarnhuvudet), kan Melitta AromaFresh rengöras enkelt och lätt. Och den medföljande rengöringsborsten gör det nu ännu lättare. 3-i-1 kalkskydd För att säkerställa att din kaffebryggare fungerar perfekt, får en lång livslängd och tillreder det bästa kaffet, är det nödvändigt att kalka av den regelbundet. Därför har AromaFresh kalkskydd med inställningar för vattenhårdhet, en indikator som visar kalknivån och ett praktiskt automatiskt avkalkningsprogram. En lysdiod visar när avkalkningsprogrammet bör köras. Timerfunktion och LCD-display Timerfunktionen med LED-display ger dig ett mycket gott kaffe. Programmera tiden när din kaffebryggare ska starta för att exempelvis få vakna av doften av nybryggt kaffe på morgonen. Apparaten sätts på automatiskt vid den inställda tiden.Ställ in varmhållningstiden efter dina personliga behov. Välj mellan 20, 40 eller 60 minuter. När den programmerade tiden är slut stängs Melitta AromaFresh av automatiskt. Övriga funktioner Svängbar filterhållare med droppstoppMelitta kaffefilter storlek 1x4Automatisk avstängning10 koppar1 000 W Kaffebryggare 4,3 18 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffebryggare