Melitta Excellent 3.0 - Stilren kaffebryggare med dubbla värmeelement
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilren kaffebryggare med dubbla värmeelement

Melitta Excellent 3.0

  Art.nr: 178111
  • Effekt: 1455 watt
  • Kapacitet: 10 koppar
  • Automatisk avstängning
  • Enkel rengöring
  • Godkänd av ECBC

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Excellent 3.0 är en kaffebryggare från Melitta med dubbla värmeelement som fått utmärkelsen "Guldbönan" och dessutom är godkänd av ECBC - European Coffee Brewing Centre i Oslo. Kaffebryggaren har en kapacitet på 10 koppar motsvarande 1,25 liter.

Dubbla värmeelement

Kaffebryggaren Excellent 3.0 har två separata element. Ett högpresterand element för uppvärmning av vattnet till optimal temperatur som vid kaffebryggning är 96 grader samt ett andra element för att hålla kaffet varmt.

Automatisk avstängning

Melitta Excellent är utrustad med automatiskt avstängning så att du inte behöver komma ihåg det när du har bråttom iväg på t.ex morgonen till jobbet eller skolan.

Lätt att rengöra

Filterhållaren är en separat del av kaffebryggaren vilket gör att det är mycket enkelt att diska eller skölja av den. Locket till den genomskilniga vattenbehållaren med mätskala är avtagbart så man enkelt kan göra rent även där.