Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kaffebryggare med dubbla värmeelement och droppstopp

Melitta Excellent 4.0

  Art.nr: 1005280
  • Effekt: 1455 watt
  • Automatisk avstängning
  • Kapacitet: 10 koppar
  • Godkänd av ECBC
  • Enkel rengöring

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Excellent 4.0 är en älskad klassiker i snygg retrodesign. Kaffebryggaren Excellent lanseras nu i en fjärde generation. Belönad med guldbönan för högsta möjliga kvalitet på kaffet. Med nya produktförbättringar för att förenkla kaffebryggandet och göra det mer bekvämt, genom ett nytt ergonomiskt handtag och manuellt droppstopp.

Godkänd av ECBC

Melitta Excellent 4.0 är godkänd av ECBC och blivit prisad med Guldbönan. Detta innebär bästa möjliga bryggning med temperaturer, brygghastighet, aromextration med mera. Riktiga kaffeälskare som vill ha en bryggare som håller måttet väljer en ECBC-godkänd bryggare.

Dubbla värmeelement

Kaffebryggaren Excellent 4.0 har två separata element. Ett högpresterand element för uppvärmning av vattnet till optimal temperatur som vid kaffebryggning är 96 grader samt ett andra element för att hålla kaffet varmt.

Filter med droppstopp

Den avtagbara filterhållaren med integrerat droppstopp förhindrar att kaffe som är kvar droppar ned på arbetsbänken när du tar ur filtret.

Automatisk avstängning

Melitta Excellent är utrustad med automatiskt avstängning så att du inte behöver komma ihåg det när du har bråttom iväg på t.ex morgonen till jobbet eller skolan.

Lätt att rengöra

Filterhållaren är en separat del av kaffebryggaren vilket gör att det är mycket enkelt att diska eller skölja av den. Locket till den genomskilniga vattenbehållaren med mätskala är avtagbart så man enkelt kan göra rent även där.

1005280 1005280 Melitta Melitta Excellent 4.0 21527 Excellent 4.0 är en älskad klassiker i snygg retrodesign. Kaffebryggaren Excellent lanseras nu i en fjärde generation. Belönad med guldbönan för högsta möjliga kvalitet på kaffet. Med nya produktförbättringar för att förenkla kaffebryggandet och göra det mer bekvämt, genom ett nytt ergonomiskt handtag och manuellt droppstopp. Godkänd av ECBC Melitta Excellent 4.0 är godkänd av ECBC och blivit prisad med Guldbönan. Detta innebär bästa möjliga bryggning med temperaturer, brygghastighet, aromextration med mera. Riktiga kaffeälskare som vill ha en bryggare som håller måttet väljer en ECBC-godkänd bryggare. Dubbla värmeelement Kaffebryggaren Excellent 4.0 har två separata element. Ett högpresterand element för uppvärmning av vattnet till optimal temperatur som vid kaffebryggning är 96 grader samt ett andra element för att hålla kaffet varmt. Filter med droppstopp Den avtagbara filterhållaren med integrerat droppstopp förhindrar att kaffe som är kvar droppar ned på arbetsbänken när du tar ur filtret. Automatisk avstängning Melitta Excellent är utrustad med automatiskt avstängning så att du inte behöver komma ihåg det när du har bråttom iväg på t.ex morgonen till jobbet eller skolan. Lätt att rengöra Filterhållaren är en separat del av kaffebryggaren vilket gör att det är mycket enkelt att diska eller skölja av den. Locket till den genomskilniga vattenbehållaren med mätskala är avtagbart så man enkelt kan göra rent även där. Kaffebryggare 4,4 5 590 SEK 590 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffebryggare