Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kaffebryggare med dubbla värmeelement

Moccamaster KB741 Clubline Polished

  Art.nr: 176560
  • Dubbla värmeelement
  • Bryggningstid: 6 min
  • Kapacitet 1,25 liter
  • Droppstopp
  • Kapacitet: 10 koppar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Moccamaster KB741 Clubline Polished

KB741 är en handbyggd och individuellt testad kaffebryggare. Maskinen är bland marknadens säkraste. Många avtagbara delar gör den enkel att rengöra. Maskinen kommer att ge dig kaffeglädje i många många år.

En Moccamaster är tyst. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet.

En Moccamaster är snabb och brygger en full kanna på rätt tid, 6 minuter. Det gör den tack vare en unik teknik och en hög effekt på bryggelementet.

Temperaturen på vattnet som rinner ner i kaffepulvret på en Moccamaster håller 92-96ºC för bästa smak. Om vattnet är under 92°C orkar det inte trycka ut tillräckligt med smakämnen och kaffet blir tunt.

Teknisk information:
Typ: KB741
Volym: 1,25 liter - 10 koppar
Godkänd av ECBC: Ja
Bryggningstid: 6 min
Mått (bxdxh): 32,5 x 17 x 35,5 cm

176560 176560 Moccamaster Moccamaster KB741 Clubline Polished KB741 Polished Moccamaster KB741 Clubline Polished KB741 är en handbyggd och individuellt testad kaffebryggare. Maskinen är bland marknadens säkraste. Många avtagbara delar gör den enkel att rengöra. Maskinen kommer att ge dig kaffeglädje i många många år. En Moccamaster är tyst. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet. En Moccamaster är snabb och brygger en full kanna på rätt tid, 6 minuter. Det gör den tack vare en unik teknik och en hög effekt på bryggelementet. Temperaturen på vattnet som rinner ner i kaffepulvret på en Moccamaster håller 92-96ºC för bästa smak. Om vattnet är under 92°C orkar det inte trycka ut tillräckligt med smakämnen och kaffet blir tunt. Teknisk information: Typ: KB741 Volym: 1,25 liter - 10 koppar Godkänd av ECBC: Ja Bryggningstid: 6 min Mått (bxdxh): 32,5 x 17 x 35,5 cm Kaffebryggare 4,7 31 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffebryggare