Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Moccamaster KBG741 AO - med tyst bryggning och auto-off!

Moccamaster KBG 741 AO är en handtillverkad och individuellt testad kaffebryggare i polerat aluminium. Kaffebryggaren brygger 10 koppar på 6 minuter, vilket är rätt tid för en ultimat bryggning. Med rätt tid och temperatur får du bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe. Dessutom är kaffet hett med en temperatur på 92°C–96°C. Kaffebryggaren har automatiskt droppstopp. Många avtagbara delar gör bryggaren enkel att rengöra.
 

Auto-Off

KBG 741 AO är utrustad med automatisk avstängning så du inte behöver fundera på om du stängde av kaffebryggaren eller inte innan du åkte hemifrån.

Moccamaster KBG 741 AO har två effektlägen för värmeplattan, som du kan anpassa efter hur mycket kaffe som finns i kannan. Kaffebryggaren har tyst bryggning. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet. Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många många år!

Egenskaper

Headline

 • Färg: Metallic Red
 • Två effektlägen
 • Effekt på 1520 W
 • Droppstopp
 • Auto-off
 • Tyst bryggning
 • Bryggningstid: 6 min
 • Kapacitet 1,25 liter
 • ECBC-godkänd (Guldbönan)
Moccamaster Moccamaster KBG741-AO Metallic Red 59698 Moccamaster KBG741 AO - med tyst bryggning och auto-off!Moccamaster KBG 741 AO är en handtillverkad och individuellt testad kaffebryggare i polerat aluminium. Kaffebryggaren brygger 10 koppar på 6 minuter, vilket är rätt tid för en ultimat bryggning. Med rätt tid och temperatur får du bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe. Dessutom är kaffet hett med en temperatur på 92°C–96°C. Kaffebryggaren har automatiskt droppstopp. Många avtagbara delar gör bryggaren enkel att rengöra. Auto-OffKBG 741 AO är utrustad med automatisk avstängning så du inte behöver fundera på om du stängde av kaffebryggaren eller inte innan du åkte hemifrån.Moccamaster KBG 741 AO har två effektlägen för värmeplattan, som du kan anpassa efter hur mycket kaffe som finns i kannan. Kaffebryggaren har tyst bryggning. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet. Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många många år!Egenskaper Headline Färg: Metallic RedTvå effektlägenEffekt på 1520 WDroppstoppAuto-offTyst bryggningBryggningstid: 6 minKapacitet 1,25 literECBC-godkänd (Guldbönan) Kaffebryggare 4,3 6 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffebryggare