Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Moccamaster N741AO är en handtillverkad och individuellt testad kaffebryggare i matt aluminium. Kaffebryggaren brygger 10 koppar på 6 minuter, vilket är rätt tid för en ultimat bryggning. Med rätt tid och temperatur (92°C–96°C) får du bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe. Många avtagbara delar gör bryggaren enkel att rengöra. Denna "lite enklare modell" av Moccamasters älskade storsäljare brygger lika gott kaffe som deras övriga modeller, men den saknar automatiskt droppstopp samt att filterhållaren placeras direkt på kannan.

Brygger snabbt och tyst

Kaffebryggaren har tyst bryggning. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet. Det här är en bryggare som kommer ge dig kaffeglädje i många många år! 

Moccamaster N741AO Matt Silver 1,25 L

Auto-Off

N741AO  är utrustad med automatisk avstängning så du inte behöver fundera på om du stängde av kaffebryggaren eller inte innan du åkte hemifrån.

Godkänd av ECBC

Moccamaster N741AO är liksom alla andra Moccamaster Godkända av ECBC och blivit prisad med Guldbönan. Detta innebär bästa möjliga bryggning med temperaturer, brygghastighet, aromextration med mera. Riktiga kaffeälskare som vill ha en bryggare som håller måttet väljer en ECBC-godkänd bryggare.

Egenskaper för Moccamaster N741AO kaffebryggare

 • Tillverkad för hand i Holland
 • 5 + 5 års garanti (5 år vid köp. Ytterligare 5 år efter registrering på moccamaster.com)
 • Godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre)
 • Hög effekt – 1520 W
 • Rätt bryggtemperatur 92 – 96°C
 • Brygger en full kanna på 6 min [10 koppar] 
 • Rätt värmehållning 80 – 85°C
 • Automatisk avstängning efter 40 min
 • Bryggelement i koppar
 • Metallhölje
 • Stigarrör i glas
 • Filterhållaren står direkt på kannan
 • Filter 1x4
Moccamaster Moccamaster N741AO / H741AO Matt Silver 1,25 L 59720N Moccamaster N741AO är en handtillverkad och individuellt testad kaffebryggare i matt aluminium. Kaffebryggaren brygger 10 koppar på 6 minuter, vilket är rätt tid för en ultimat bryggning. Med rätt tid och temperatur (92°C–96°C) får du bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe. Många avtagbara delar gör bryggaren enkel att rengöra. Denna "lite enklare modell" av Moccamasters älskade storsäljare brygger lika gott kaffe som deras övriga modeller, men den saknar automatiskt droppstopp samt att filterhållaren placeras direkt på kannan. Brygger snabbt och tyst Kaffebryggaren har tyst bryggning. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet. Det här är en bryggare som kommer ge dig kaffeglädje i många många år!  Auto-OffN741AO  är utrustad med automatisk avstängning så du inte behöver fundera på om du stängde av kaffebryggaren eller inte innan du åkte hemifrån. Godkänd av ECBC Moccamaster N741AO är liksom alla andra Moccamaster Godkända av ECBC och blivit prisad med Guldbönan. Detta innebär bästa möjliga bryggning med temperaturer, brygghastighet, aromextration med mera. Riktiga kaffeälskare som vill ha en bryggare som håller måttet väljer en ECBC-godkänd bryggare. Egenskaper för Moccamaster N741AO kaffebryggare Tillverkad för hand i Holland5 + 5 års garanti (5 år vid köp. Ytterligare 5 år efter registrering på moccamaster.com)Godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre)Hög effekt – 1520 WRätt bryggtemperatur 92 – 96°CBrygger en full kanna på 6 min [10 koppar] Rätt värmehållning 80 – 85°CAutomatisk avstängning efter 40 minBryggelement i kopparMetallhöljeStigarrör i glasFilterhållaren står direkt på kannanFilter 1x4 Kaffebryggare 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffebryggare