Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Moccamaster med bästa bryggkvalitet för utsökt smak

Moccamaster NBA742AO / KBG962AO Red 1,25 L

  Art.nr: 1007131
 • 1520 W effekt
 • Två värmelägen & snabb bryggning
 • Automatiskt droppstopp
 • Kapacitet 1,25 liter
 • Godkänd av ECBC

Andra alternativ för dig

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Moccamaster NBA742AO / KBG962AO är en handbyggd och individuellt testad kaffebryggare i läcker röd design. Bryggaren uppfyller alla kraven på en kaffebryggare från European Coffee Brewing Centre med tanke på tid och temperatur för att säkra dig bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe.

Maskinen är också bland marknadens säkraste. Bryggaren är tillverkad i aluminium och har flottör som bryter strömmen till bryggelementet när bryggningen är färdig. Detta förhindrar att maskinen går varm.

NBA742AO / KBG962AO har 2-stegs-brytare för varmhållningsplattan. Detta förhindrar förångning när man har en mindre mängd kaffe i kannan.

Filterhållaren har manuell droppstopp-funktion, som gör att kannan kan tas bort medan filterhållaren står på plats. Många avtagbara delar gör den enkel att rengöra. Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många många år.

Två effektlägen

Moccamaster NBA742AO / KBG962AO har två effektlägen för värmeplattan, som du kan anpassa efter hur mycket kaffe som finns i kannan.

Kaffebryggaren har tyst bryggning. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet. Det här är en bryggare som kommer ge dig kaffeglädje i många många år! 

Moccamaster NBA742AO / KBG962AO red 1,25 L

Auto-Off

NBA742AO / KBG962AO är utrustad med automatisk avstängning så du inte behöver fundera på om du stängde av kaffebryggaren eller inte innan du åkte hemifrån.

Prisad med Guldbönan

Moccamaster NBA742AO / KBG962AO är liksom alla andra Moccamaster Godkända av ECBC och blivit prisad med Guldbönan. Detta innebär bästa möjliga bryggning med temperaturer, brygghastighet, aromextration med mera. Riktiga kaffeälskare som vill ha en bryggare som håller måttet väljer en ECBC-godkänd bryggare.

Teknisk information

 • Tillverkad för hand i Holland
 • 5 + 5 års garanti (5 år vid köp, ytterligare 5 år efter registrering på moccamaster.com
 • Godkänd av ECBC [European Coffee Brewing Centre]
 • Hög effekt – 1520W
 • Rätt bryggtemperatur 92 – 96°C
 • Brygger en full kanna på 6 min [10 koppar]
 • Rätt värmehållning 80 – 85°C
 • Separat lågeffektelement för värmeplatta 48 W
 • Automatisk avstängning efter 40 min
 • Automatisk droppstopp
 • 2 brytare
 • Bryggelement i koppar
 • Metallhölje
 • Stigarrör i glas
 • Filter 1x4
1007131 1007131 Moccamaster Moccamaster NBA742AO / KBG962AO Red 1,25 L 59132N Moccamaster NBA742AO / KBG962AO är en handbyggd och individuellt testad kaffebryggare i läcker röd design. Bryggaren uppfyller alla kraven på en kaffebryggare från European Coffee Brewing Centre med tanke på tid och temperatur för att säkra dig bästa möjliga smak och arom på ditt kaffe.Maskinen är också bland marknadens säkraste. Bryggaren är tillverkad i aluminium och har flottör som bryter strömmen till bryggelementet när bryggningen är färdig. Detta förhindrar att maskinen går varm.NBA742AO / KBG962AO har 2-stegs-brytare för varmhållningsplattan. Detta förhindrar förångning när man har en mindre mängd kaffe i kannan.Filterhållaren har manuell droppstopp-funktion, som gör att kannan kan tas bort medan filterhållaren står på plats. Många avtagbara delar gör den enkel att rengöra. Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många många år. Två effektlägen Moccamaster NBA742AO / KBG962AO har två effektlägen för värmeplattan, som du kan anpassa efter hur mycket kaffe som finns i kannan.Kaffebryggaren har tyst bryggning. Det väsande ljud man brukar höra under bryggningen är i stort sett borta och det finns heller inte något ”slutgurgel”, eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet. Det här är en bryggare som kommer ge dig kaffeglädje i många många år!  Auto-Off NBA742AO / KBG962AO är utrustad med automatisk avstängning så du inte behöver fundera på om du stängde av kaffebryggaren eller inte innan du åkte hemifrån. Prisad med Guldbönan Moccamaster NBA742AO / KBG962AO är liksom alla andra Moccamaster Godkända av ECBC och blivit prisad med Guldbönan. Detta innebär bästa möjliga bryggning med temperaturer, brygghastighet, aromextration med mera. Riktiga kaffeälskare som vill ha en bryggare som håller måttet väljer en ECBC-godkänd bryggare. Teknisk information Tillverkad för hand i Holland5 + 5 års garanti (5 år vid köp, ytterligare 5 år efter registrering på moccamaster.comGodkänd av ECBC [European Coffee Brewing Centre]Hög effekt – 1520WRätt bryggtemperatur 92 – 96°CBrygger en full kanna på 6 min [10 koppar]Rätt värmehållning 80 – 85°CSeparat lågeffektelement för värmeplatta 48 WAutomatisk avstängning efter 40 minAutomatisk droppstopp2 brytareBryggelement i kopparMetallhöljeStigarrör i glasFilter 1x4 Kaffebryggare 4,8 42 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffebryggare