Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mal och brygg ditt kaffe som du vill ha det

Philips HD7765/00

  Art.nr: 221829
  • Inbyggd kaffekvarn
  • Justera kaffets intensitet
  • Olika malningsalternativ
  • Droppstopp
  • Glaskanna

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nu kan du både mala och brygga ditt kaffe helt efter eget tycke och smak med flera valbara inställningar för både bryggning och den inbyggda kaffekvarnen på denna Grind & Brew-kaffebryggaren från Philips.

Fantastiskt kaffe börjar med nymalda bönor

Den koniska kvarnen maler färska kaffebönor för önskat antal koppar precis innan bryggningen, så du alltid har nymalda bönor till varje kopp. Få just din favoritsmak på ditt kaffe genom att välja något av de justerbara malningsalternativen. 

Vidare har Philips Grind & Brew en styrkeväljare för att ändra smakintensiteten på ditt kaffe. Välj mellan milt, medelstarkt eller starkt filterkaffe.

Kaffekvarnen har en avstängningsknapp om du vill använda kaffebryggaren med helt vanligt färdigmalt kaffe.

Utseende och egenskaper

Vattentanken rymmer 1,2 liter vatten, vilket räcker för 8-12 koppar kaffe, och Philips innovativa vattennivåindikator gör det lätt att se hur många koppar du fyllt på med. Kaffebryggaren har en LCD-skärm som gör det lätt att se dina olika val och inställningar för antal koppar, styrka och malning.

Avbryt kaffebryggningen när du vill och häll upp en kopp tack vare det inbyggda droppstoppet som hindrar att vatten droppar ner på den heta plattan under kannan.

Brukar du glömma att stänga av kaffebryggaren? Philips Grind & Brew har en automatisk avstängning efter 30 minuter. Avstängningstiden kan justeras upp till två timmar om så önskas.

221829 Philips Philips HD7765/00 HD7765/00 Nu kan du både mala och brygga ditt kaffe helt efter eget tycke och smak med flera valbara inställningar för både bryggning och den inbyggda kaffekvarnen på denna Grind & Brew-kaffebryggaren från Philips. Fantastiskt kaffe börjar med nymalda bönor Den koniska kvarnen maler färska kaffebönor för önskat antal koppar precis innan bryggningen, så du alltid har nymalda bönor till varje kopp. Få just din favoritsmak på ditt kaffe genom att välja något av de justerbara malningsalternativen.  Vidare har Philips Grind & Brew en styrkeväljare för att ändra smakintensiteten på ditt kaffe. Välj mellan milt, medelstarkt eller starkt filterkaffe. Kaffekvarnen har en avstängningsknapp om du vill använda kaffebryggaren med helt vanligt färdigmalt kaffe. Utseende och egenskaper Vattentanken rymmer 1,2 liter vatten, vilket räcker för 8-12 koppar kaffe, och Philips innovativa vattennivåindikator gör det lätt att se hur många koppar du fyllt på med. Kaffebryggaren har en LCD-skärm som gör det lätt att se dina olika val och inställningar för antal koppar, styrka och malning. Avbryt kaffebryggningen när du vill och häll upp en kopp tack vare det inbyggda droppstoppet som hindrar att vatten droppar ner på den heta plattan under kannan. Brukar du glömma att stänga av kaffebryggaren? Philips Grind & Brew har en automatisk avstängning efter 30 minuter. Avstängningstiden kan justeras upp till två timmar om så önskas. Kaffebryggare 4,2 24 1389 SEK 1389 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffebryggare