Kaffebryggare med termoskanna i titandesign

Philips HD7547/80

  Art.nr: 238821
 • Håller värmen i 2 timmar
 • Aromlås
 • Koncentrerat vattenflöde
 • Läcker titandesign
 • Droppstopp

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Café Gaia HD7547/80 är en kaffebryggare med läcker mattsvart design i titan med blanka pianolacksvarta detaljer som gör den till ögonfångare i köket. Termoskannan gör att kaffet behåller både arom och temperatur i upp till två timmar och andra smarta funktioner som droppstopp, automatisk avstängning och kabelförvaring gör Café Gaia HD7547/80 till en praktisk och bekväm kaffebryggare.

Effektiv, elegant och enkel

För de långa kalasen, olika mattiderna och stora familjerna - Philips HD7547/80 har en okrossbar termoskanna i rostfritt stål som gör att det går bra att servera kaffet i två timmar efter bryggning. Aromlåset ser till att aromen stannar i kaffet.
Vattentanken är på 1,2 liter eller upp till 12 muggar. HD7547/80 är tillverkad i titanfärgad metall och mattsvart design vilket gör den både elegant och diskret på samma gång.
Kaffebryggaren är enkel att använda med enknappskontroll och bekväma funktioner som vattennivåindikering, automatiskt avstängning och droppstopp. Filterhållaren är löstagbar och kan diskas i maskin.

Kaffekanna med dubbla stålväggar

Termoskannan har dubbla väggar som bibehåller aromer och temperatur under lång tid. Tack vare de dubbla väggarna kommer kaffet hålla minst 65°C efter två timmar.

Rikare kaffesmak med koncentrerat vattenflöde

Tack vare det koncentrerade vattenflödet som hälls på kaffebädden, extraheras optimala smaker från kaffebönorna.

Droppstopp

Droppstopp

Om du har bråttom och inte kan vänta på att bryggningen ska bli klar kan du hälla upp en kopp kaffe under tiden. Droppstoppet ser till att det inte droppar något kaffe på värmeplattan.

Automatisk avstängning

För säkerheten likväl som energisparande så stängs kaffebryggaren av automatiskt efter bryggning. Termoskannan ser till att kaffet hålls varmt ändå.

Titta även på

Unik och smart design

(53 st)
 • Unik design med två bryggare
 • 4 dl resemugg medföljer
 • Timer upp till 24 timmar

799:-

Titta även på

Unik och smart design

(53 st)
 • Unik design med två bryggare
 • 4 dl resemugg medföljer
 • Timer upp till 24 timmar

799:-

238821 Philips Philips HD7547/80 HD7547/80 Philips Café Gaia HD7547/80 är en kaffebryggare med läcker mattsvart design i titan med blanka pianolacksvarta detaljer som gör den till ögonfångare i köket. Termoskannan gör att kaffet behåller både arom och temperatur i upp till två timmar och andra smarta funktioner som droppstopp, automatisk avstängning och kabelförvaring gör Café Gaia HD7547/80 till en praktisk och bekväm kaffebryggare. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Effektiv, elegant och enkel För de långa kalasen, olika mattiderna och stora familjerna - Philips HD7547/80 har en okrossbar termoskanna i rostfritt stål som gör att det går bra att servera kaffet i två timmar efter bryggning. Aromlåset ser till att aromen stannar i kaffet. Vattentanken är på 1,2 liter eller upp till 12 muggar. HD7547/80 är tillverkad i titanfärgad metall och mattsvart design vilket gör den både elegant och diskret på samma gång.Kaffebryggaren är enkel att använda med enknappskontroll och bekväma funktioner som vattennivåindikering, automatiskt avstängning och droppstopp. Filterhållaren är löstagbar och kan diskas i maskin. Kaffekanna med dubbla stålväggar Termoskannan har dubbla väggar som bibehåller aromer och temperatur under lång tid. Tack vare de dubbla väggarna kommer kaffet hålla minst 65°C efter två timmar. Rikare kaffesmak med koncentrerat vattenflöde Tack vare det koncentrerade vattenflödet som hälls på kaffebädden, extraheras optimala smaker från kaffebönorna. Droppstopp Om du har bråttom och inte kan vänta på att bryggningen ska bli klar kan du hälla upp en kopp kaffe under tiden. Droppstoppet ser till att det inte droppar något kaffe på värmeplattan. Automatisk avstängning För säkerheten likväl som energisparande så stängs kaffebryggaren av automatiskt efter bryggning. Termoskannan ser till att kaffet hålls varmt ändå. Kaffebryggare 4,9 9 839 SEK 839 NewCondition PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffebryggare