Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skantic Coffee maker 10

Enkel kaffebryggare med en kapacitet på 1,25 liter eller 8-10 koppar kaffe. Den löstagbara filterhållaren gör det enkelt att göra sig av med det använda kaffefiltret. Droppstoppet hindrar kaffet från att droppa ner ifrån filterhållaren och ner på den varma plattan när du lyfter av kannan för att hälla upp en kopp kaffe.

Perfekt kaffebryggare att ha i det lilla köket eller varför inte i fritidshuset eller husvagnen.

Titta även på

(96 st)
  • Effekt: 1150 W
  • Kapacitet: 10 koppar
  • Droppstopp

489:-

Titta även på

(96 st)
  • Effekt: 1150 W
  • Kapacitet: 10 koppar
  • Droppstopp

489:-

Skantic Skantic Coffee maker 10 Coffee maker 10 Skantic Coffee maker 10Enkel kaffebryggare med en kapacitet på 1,25 liter eller 8-10 koppar kaffe. Den löstagbara filterhållaren gör det enkelt att göra sig av med det använda kaffefiltret. Droppstoppet hindrar kaffet från att droppa ner ifrån filterhållaren och ner på den varma plattan när du lyfter av kannan för att hälla upp en kopp kaffe.Perfekt kaffebryggare att ha i det lilla köket eller varför inte i fritidshuset eller husvagnen. Kaffebryggare 3,2 16 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffebryggare