Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Kaffebryggare med justerbar flödeskontroll

Wilfa WSPL-3B

  Art.nr: 1013944
 • 1800W effekt
 • 1,25L avtagbar vattentank
 • 92-96 º C – från första till sista droppe
 • Utvecklad med baristamästaren Tim Wendelboe

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wilfa Performance WSPL-3B är kaffebryggaren för dig som efterlyser utsökt kvalitet på ditt kaffe. Med justerbar flödeskontroll, unikt spridningshuvud för jämn fördelning av vattnet, exakt och optimal vattentemperatur ger dig möjligheten att få kaffet precis som det är tänkt att avnjutas.

Wilfa Performance WSPL-3B kaffebryggare

Utvecklad med baristamästaren Tim Wendelboe

Wilfa Performance är framtagen i samarbete med världens förmodligen bästa barista, norrmannen Tim Wendelboe. Resultatet är en kaffebryggare som återskapar och utvecklar den nordiska kaffetraditionen, och där varenda detalj är så noga genomtänkt att du kommer att undra varför ingen tänkt på det tidigare.

Brygg med perfekt temperatur

Med Performance bryggs kaffet med den mest optimala vattentemperaturen under hela bryggprocessen. Det finns flera framgångsfaktorer som behövs för att brygga perfekt kaffe, och rätt temperatur är en av dem. Till skillnad från de flesta andra kaffebryggare håller Performance rätt temperatur 92-96 º C – från första till sista droppe.

Alltid färskt vatten vid bryggning

Gott kaffe börjar med rent, friskt vatten. Wilfa Performance har därför utrustats med en avtagbar vattenbehållare som är enkel att fylla på och lika enkel att rengöra. Dosera dina nymalda bönor i förhållande till den mängd vatten som står angivet på vattenbehållaren, och njut av perfekt bryggt kaffe. Vattenpumpen tömmer även allt vatten i bryggaren vid varje bryggning vilket säkerställer att du alltid brygger kaffe på färskt, syrerikt och rent vatten.

Flödeskontroll för extra precision

Med den justerbara flödeskontrollen kan du enkelt  ställa in och styra kontakttiden mellan vattnet och kaffet genom att justera hur snabbt vattnet rinner genom filterhållaren. På så sätt kan du enkelt brygga en enda kopp kaffe med samma resultat som om du hade bryggt en full kanna.

Få tips när det är dags för rengöring

Kaffebryggaren påminner dig när det är dags för rengöring. När ljuset på start-/stoppknappen börjar pulsera långsamt indikerar kaffebryggaren att rengöring rekommenderas.

Prisad med Guldbönan

Wilfa Performance WSPL-3B är godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Center) och blivit prisad med Guldbönan. Detta innebär bästa möjliga bryggning med temperaturer, brygghastighet, aromextration med mera. Riktiga kaffeälskare som vill ha en bryggare som håller måttet väljer en ECBC-godkänd bryggare.

ECBC Guldbönan

Egenskaper för Wilfa Performance WSPL-3B kaffebryggare

 • 1800 W effekt
 • 1,25 liters kaffekanna (12 koppar)
 • Perfekt bryggtemperatur från första till sista droppen
 • Avtagbar vattenbehållare med nivåindikator för enkel och renlig påfyllning
 • Justerbar flödeskontroll så du kan styra brygghastigheten
 • Spridningshuvud som sprider vattnet jämnt  över kaffe
 • Utvecklad med Tim Wendelboe – världsmästare i barista
 • Godkänd av European Coffee Brewing Centre
 • 5 års tillverkargaranti
1013944 Wilfa Wilfa WSPL-3B 602263 Wilfa Performance WSPL-3B är kaffebryggaren för dig som efterlyser utsökt kvalitet på ditt kaffe. Med justerbar flödeskontroll, unikt spridningshuvud för jämn fördelning av vattnet, exakt och optimal vattentemperatur ger dig möjligheten att få kaffet precis som det är tänkt att avnjutas.Utvecklad med baristamästaren Tim WendelboeWilfa Performance är framtagen i samarbete med världens förmodligen bästa barista, norrmannen Tim Wendelboe. Resultatet är en kaffebryggare som återskapar och utvecklar den nordiska kaffetraditionen, och där varenda detalj är så noga genomtänkt att du kommer att undra varför ingen tänkt på det tidigare.Brygg med perfekt temperaturMed Performance bryggs kaffet med den mest optimala vattentemperaturen under hela bryggprocessen. Det finns flera framgångsfaktorer som behövs för att brygga perfekt kaffe, och rätt temperatur är en av dem. Till skillnad från de flesta andra kaffebryggare håller Performance rätt temperatur 92-96 º C – från första till sista droppe.Alltid färskt vatten vid bryggningGott kaffe börjar med rent, friskt vatten. Wilfa Performance har därför utrustats med en avtagbar vattenbehållare som är enkel att fylla på och lika enkel att rengöra. Dosera dina nymalda bönor i förhållande till den mängd vatten som står angivet på vattenbehållaren, och njut av perfekt bryggt kaffe. Vattenpumpen tömmer även allt vatten i bryggaren vid varje bryggning vilket säkerställer att du alltid brygger kaffe på färskt, syrerikt och rent vatten.Flödeskontroll för extra precisionMed den justerbara flödeskontrollen kan du enkelt  ställa in och styra kontakttiden mellan vattnet och kaffet genom att justera hur snabbt vattnet rinner genom filterhållaren. På så sätt kan du enkelt brygga en enda kopp kaffe med samma resultat som om du hade bryggt en full kanna.Få tips när det är dags för rengöringKaffebryggaren påminner dig när det är dags för rengöring. När ljuset på start-/stoppknappen börjar pulsera långsamt indikerar kaffebryggaren att rengöring rekommenderas. Prisad med GuldbönanWilfa Performance WSPL-3B är godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Center) och blivit prisad med Guldbönan. Detta innebär bästa möjliga bryggning med temperaturer, brygghastighet, aromextration med mera. Riktiga kaffeälskare som vill ha en bryggare som håller måttet väljer en ECBC-godkänd bryggare.Egenskaper för Wilfa Performance WSPL-3B kaffebryggare 1800 W effekt 1,25 liters kaffekanna (12 koppar)Perfekt bryggtemperatur från första till sista droppenAvtagbar vattenbehållare med nivåindikator för enkel och renlig påfyllningJusterbar flödeskontroll så du kan styra brygghastighetenSpridningshuvud som sprider vattnet jämnt  över kaffeUtvecklad med Tim Wendelboe – världsmästare i baristaGodkänd av European Coffee Brewing Centre5 års tillverkargaranti Kaffebryggare 2690 SEK 2690 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffebryggare