Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Kaffekvarn med fem olika malningsgrader

Wilfa CGWS-130B

  Art.nr: 1013612
 • Timer: 0-30 sekunder
 • Rymmer runt 250 g bönor
 • Kraftig motor med överbelastningsskydd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wilfa SVART Aroma CGWS-130B är kaffekvarnen för dig som vill ta smakupplevelsen av kaffe till en ny nivå. Upplevelsen av färskt nymalt kaffe börjar redan när du maler bönorna som direkt stimulerar dina luktsinnen på ett sätt som inte kan uppnås genom klassisk bryggning.

Få ut det mesta av smakerna

Wilfa Svart Aroma kan mala med fem olika malningsgrader. Välj mellan: kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress. Wilfa Svart Aroma har ny och förbättrad motor med lägre hastighet som ger låg värmeeffekt. Detta gör så att aromen och smaken av kaffet bevaras bäst. Den medföljande bönbehållaren och bricka är gjord av genomskinlig plast med UV-filter som skyddar mot solljus. Med timerfunktionen kan du ställa in tiden i förhållande till mängden av kaffe som du vill mala.

Funktioner

 • Kaffekvarnen är utrustad med ett fintandat kvarnverk, vilket ger snabb inmatning och malning av kaffebönor, samt en utmärkt slutprodukt.
 • Bönbehållaren är utrustad med stegvis inställning av malningsgraden.
 • Timer som visar 0~30 sekunder reglerar mängden kaffe: en, två eller fler koppar efter eget önskemål.
 • El-kabeln kan förvaras under apparatens huvudenhet.
 • Kaffekvarnen är utrustad med skyddsbrytare för överbelastning av motorn.
Wilfa SVART Aroma CGWS-130B Kaffekvarn
1013612 Wilfa Wilfa CGWS-130B 605771 Wilfa SVART Aroma CGWS-130B är kaffekvarnen för dig som vill ta smakupplevelsen av kaffe till en ny nivå. Upplevelsen av färskt nymalt kaffe börjar redan när du maler bönorna som direkt stimulerar dina luktsinnen på ett sätt som inte kan uppnås genom klassisk bryggning.Få ut det mesta av smakernaWilfa Svart Aroma kan mala med fem olika malningsgrader. Välj mellan: kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress. Wilfa Svart Aroma har ny och förbättrad motor med lägre hastighet som ger låg värmeeffekt. Detta gör så att aromen och smaken av kaffet bevaras bäst. Den medföljande bönbehållaren och bricka är gjord av genomskinlig plast med UV-filter som skyddar mot solljus. Med timerfunktionen kan du ställa in tiden i förhållande till mängden av kaffe som du vill mala.Funktioner Kaffekvarnen är utrustad med ett fintandat kvarnverk, vilket ger snabb inmatning och malning av kaffebönor, samt en utmärkt slutprodukt.Bönbehållaren är utrustad med stegvis inställning av malningsgraden.Timer som visar 0~30 sekunder reglerar mängden kaffe: en, två eller fler koppar efter eget önskemål.El-kabeln kan förvaras under apparatens huvudenhet.Kaffekvarnen är utrustad med skyddsbrytare för överbelastning av motorn. Kaffekvarn 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffekvarn