Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Avkalkningspulver till espresso- och kaffemaskiner

Melitta Avkalkare Espressomaskiner

  Art.nr: 186482
  • 2 x 40 g
  • Till vattenkokare, kaffebryggare, kaffe- och espressomaskiner
  • Universal - passar alla märken
  • Ökar livslängden

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Behåll kaffets karaktär och öka livslängden på din kaffebryggare

Kaffebryggare, vattenkokare och helautomatiska kaffemaskiner bör avkalkas och rengöras ungefär var 40:e användning, beroende på vattnets hårdhet. Melittas avkalkningsmedel är anpassade efter olika maskiners känslighet och finns i tablettform, som pulver och i flytande form. För den växande gruppen helautomatiska kaffemaskiner finns ett mildare medel som tar hänsyn till den fina mekaniken i avancerade maskiner. Melitta avkalknings- och rengöringsmedel fungerar lika bra till alla fabrikat.

186482 186482 Melitta Melitta Avkalkare Espressomaskiner 94747 Behåll kaffets karaktär och öka livslängden på din kaffebryggareKaffebryggare, vattenkokare och helautomatiska kaffemaskiner bör avkalkas och rengöras ungefär var 40:e användning, beroende på vattnets hårdhet. Melittas avkalkningsmedel är anpassade efter olika maskiners känslighet och finns i tablettform, som pulver och i flytande form. För den växande gruppen helautomatiska kaffemaskiner finns ett mildare medel som tar hänsyn till den fina mekaniken i avancerade maskiner. Melitta avkalknings- och rengöringsmedel fungerar lika bra till alla fabrikat. Kaffetillbehör 4,8 17 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffetillbehör