Mjölkskummare för perfekt mjölkskum med en knapptryckning

Melitta Cremio 2.0

  Art.nr: 1003396
 • För varm och kall mjölk
 • Visp och lock kan maskindiskas
 • Stängs av när man lyfter den
 • Non-stick-behållare
 • 450 W effekt

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Melitta Cremio 2.0 ger dig möjlighet att själv skapa det perfekta mjölkskummet - precis som på ditt favoritkafé. Idealisk till att skapa macchiato eller cappuccino  eller kallt mjölkskum till desserter som fettsnålt alternativ till grädde. Mjölk- och chokladälskare kommer även att bedåra hur Cremio 2.0 värmer mjölk på ett ögonblick utan att bränna vid den.

 • Non-stick-behållare
 • Visp och lock kan maskindiskas
 • Kapacitet för skummad mjölk: 100–150 ml
 • Kapacitet för varm mjölk: 100–250 ml
 • 450 watt
 • Avstängning vid lyftning
 • Dekra-GS-testad ur säkerhetssynpunkt

Perfekt fint skummad mjölk

Melitta® Cremio® gör underbar fint skummad mjölk för alla kaffespecialiteter. Vare sig du använder sojamjölk, laktosfri mjölk eller standardmjölk, vispar Cremio® till perfekt skummad mjölk.

Tips: För utmärkt skummad mjölk, använd mjölk med högt proteininnehåll (minst 3 g/100 ml).

Varm och kall skummad mjölk

Gör dina kaffespecialiteter hemma och tillred latte macchiato, cappuccino eller iskaffe med Melitta® Cremio®. Vispa med lätthet ihop din favorit-kaffespecialitet med ett knapptryck!

Värma mjölk

Melitta® Cremio® kan också användas för att göra varm choklad eller en kopp varm mjölk. Det inbyggda värmeelementet värmer upp mjölk jämnt och förebygger att den bränner vid på apparatens insida.

Enkel att rengöra

Non-stick-beläggningen i mjölkbehållaren gör den riktigt enkel att rengöra. Använd bara en fuktig trasa och vanligt diskmedel. Locket och vispen är diskmaskinssäkra.

Höljet CoolTouch

Höljet CoolTouch gör att utsidan på Cremio kan vidröras när som helst.

Intuitiv användning

Cremio® är intuitiv till användningen tack vare dess upplysta knappar och de praktiska min.- och max.-markeringarna på mjölkbehållarens insida.

En röd lampa indikerar att värmeelementet är igång vid tillredning av varma drycker och en blå lampa signalerar tillredningen av kall skummad mjölk.

Enkel att använda

Det ergonomiska handtaget och 360°-basen bidrar till den enkla användningen. Locket till Cremio®, med sin integrerade knopp, är lätt att lyfta bort från behållaren.

Bästa produkt 2016/2017

Melitta Cremio® imponerade på domarna för ett av världens största innovationspriser för teknik, sport och livsstil med sin höga kvalitet, moderna design och användarvänlighet. Cremio® tilldelades även ett speciellt Plus X-pris som ”Bästa produkt 2016/2017”.

MISSION eco & care

Vi har utvecklat en etikett för att hjälpa kunderna att välja en maskin som garanterar medveten njutning. Vi använder vårt egna värderingssystem för detta. Läs mer.

1003396 Melitta Melitta Cremio 2.0 21561 Melitta Cremio 2.0 ger dig möjlighet att själv skapa det perfekta mjölkskummet - precis som på ditt favoritkafé. Idealisk till att skapa macchiato eller cappuccino  eller kallt mjölkskum till desserter som fettsnålt alternativ till grädde. Mjölk- och chokladälskare kommer även att bedåra hur Cremio 2.0 värmer mjölk på ett ögonblick utan att bränna vid den. Non-stick-behållareVisp och lock kan maskindiskasKapacitet för skummad mjölk: 100–150 mlKapacitet för varm mjölk: 100–250 ml450 wattAvstängning vid lyftningDekra-GS-testad ur säkerhetssynpunkt *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Perfekt fint skummad mjölk Melitta® Cremio® gör underbar fint skummad mjölk för alla kaffespecialiteter. Vare sig du använder sojamjölk, laktosfri mjölk eller standardmjölk, vispar Cremio® till perfekt skummad mjölk. Tips: För utmärkt skummad mjölk, använd mjölk med högt proteininnehåll (minst 3 g/100 ml). Varm och kall skummad mjölk Gör dina kaffespecialiteter hemma och tillred latte macchiato, cappuccino eller iskaffe med Melitta® Cremio®. Vispa med lätthet ihop din favorit-kaffespecialitet med ett knapptryck! Värma mjölk Melitta® Cremio® kan också användas för att göra varm choklad eller en kopp varm mjölk. Det inbyggda värmeelementet värmer upp mjölk jämnt och förebygger att den bränner vid på apparatens insida. Enkel att rengöra Non-stick-beläggningen i mjölkbehållaren gör den riktigt enkel att rengöra. Använd bara en fuktig trasa och vanligt diskmedel. Locket och vispen är diskmaskinssäkra. Höljet CoolTouch Höljet CoolTouch gör att utsidan på Cremio kan vidröras när som helst. Intuitiv användning Cremio® är intuitiv till användningen tack vare dess upplysta knappar och de praktiska min.- och max.-markeringarna på mjölkbehållarens insida. En röd lampa indikerar att värmeelementet är igång vid tillredning av varma drycker och en blå lampa signalerar tillredningen av kall skummad mjölk. Enkel att använda Det ergonomiska handtaget och 360°-basen bidrar till den enkla användningen. Locket till Cremio®, med sin integrerade knopp, är lätt att lyfta bort från behållaren. Bästa produkt 2016/2017 Melitta Cremio® imponerade på domarna för ett av världens största innovationspriser för teknik, sport och livsstil med sin höga kvalitet, moderna design och användarvänlighet. Cremio® tilldelades även ett speciellt Plus X-pris som ”Bästa produkt 2016/2017”. MISSION eco & care Vi har utvecklat en etikett för att hjälpa kunderna att välja en maskin som garanterar medveten njutning. Vi använder vårt egna värderingssystem för detta. Läs mer. Kaffetillbehör 4,3 3 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kaffetillbehör