Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kaffekanna till Moccamaster

Moccamaster Glassjug KBG / GCS

  Art.nr: 215362
  • Glaskanna till Moccamaster's kaffebryggare
  • För NBA-, HGB-, KBG-, CD-, GCS- och KBGC-modellerna
  • Inkl lock med aromapinne
  • 1,25 l
  • Original

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Moccamaster kaffekanna för NBA-, HGB-, KBG-, CD-, GCS- och KBGC

Glaskanna 1,25 liter, till Moccamaster's kaffebryggare vars modellnamn börjar på NBA-, HGB-, KBG-, CD-, GCS- och KBGC och har automatisk droppstopp-funktion. Denna originalglaskanna från Moccamaster har svart handtag och ett lock med aromapinne som gör att kaffet alltid hamnar i botten under bryggning för optimal smak. 

De eleganta kannorna till Moccamasters kaffebryggare är utformade för att bevara den utsökta aromen från det nybryggda kaffet medan det står på värmeplattan. Som en symbol för den kvalitet som Moccamaster och Technivorm representerar, bär var och en av kannorna det välkända Moccamaster-märket. 

215362 215362 Moccamaster Moccamaster Glassjug KBG / GCS 89830 Moccamaster kaffekanna för NBA-, HGB-, KBG-, CD-, GCS- och KBGCGlaskanna 1,25 liter, till Moccamaster's kaffebryggare vars modellnamn börjar på NBA-, HGB-, KBG-, CD-, GCS- och KBGC och har automatisk droppstopp-funktion. Denna originalglaskanna från Moccamaster har svart handtag och ett lock med aromapinne som gör att kaffet alltid hamnar i botten under bryggning för optimal smak.  De eleganta kannorna till Moccamasters kaffebryggare är utformade för att bevara den utsökta aromen från det nybryggda kaffet medan det står på värmeplattan. Som en symbol för den kvalitet som Moccamaster och Technivorm representerar, bär var och en av kannorna det välkända Moccamaster-märket.  Kaffetillbehör 3,8 13 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffetillbehör