Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Take-away-kaffemugg, 20-pack

Paper cup 20 pack

  Art.nr: 226815
  • Med värmeresistenta pappskydd
  • 16 oz ≈ 4,7 dl
  • Plastlock
  • Motiv med Empire State Building

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

För de där morgnarna när det blev extra stressigt, för dig som inte hann ta din kopp kaffe innan du ska skjutsa barnen och för tidsoptimisten! Denna take-away-mugg i papper med plastlock och värmeskydd låter dig ta med kaffet och avnjuta det i bilen, på bussen eller på promenaden till jobb och skola eller under fotbollsträningen.

Detta 20-pack med kaffemuggar rymmer 16 oz styck, ca 4,7 dl och har ett snyggt motiv av Empire State Buildning. Till varje mugg medföljer ett värmeskydd i wellpapp, också med amerikainspirerat motiv, som du trär över muggen för att förhindra att du bränner dig på den varma drycken. Ett plastlock förhindrar spill.

226815 226815 Others OB Paper cup 20 pack För de där morgnarna när det blev extra stressigt, för dig som inte hann ta din kopp kaffe innan du ska skjutsa barnen och för tidsoptimisten! Denna take-away-mugg i papper med plastlock och värmeskydd låter dig ta med kaffet och avnjuta det i bilen, på bussen eller på promenaden till jobb och skola eller under fotbollsträningen. Detta 20-pack med kaffemuggar rymmer 16 oz styck, ca 4,7 dl och har ett snyggt motiv av Empire State Buildning. Till varje mugg medföljer ett värmeskydd i wellpapp, också med amerikainspirerat motiv, som du trär över muggen för att förhindra att du bränner dig på den varma drycken. Ett plastlock förhindrar spill. Kaffetillbehör 4,5 14 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kaffetillbehör