Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilfull och snabb kapselmaskin med Intellibrew™

Bosch TAS1251

  Art.nr: 248877
 • Scannar kapslar för optimerat resultat
 • Automatisk rengöring
 • Välj mellan 40 kapselsorter
 • Automatiskt omedelbart energisparläge
 • 0,7 liter löstagbar vattentank

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bosch TASSIMO VIVY är din stilfulla Espressomaskin med innovativ teknik som Intellibrew™ som skapar perfekt dryck individuellt anpassad efter varje kapsel. Helautomatisk process där du skapar din dryck snabbt genom en enda knapptryckning helt utan uppvärmningstid och anpassas enkelt för alla dina koppar och glas.

Kompakt design med utmärkta egenskaper

Din nya TASSIMO kapselmaskin i har utformats till Bosch hittills minsta producerade enhet men har trots detta nya och högkvalitativa egenskaper. Du slipper lång uppvärmningstid då maskinen omedelbart är redo att användas och energiförbrukningen förblir på en minimal nivå då den automatiskt efter varje bryggning återgår till stand-by läge och bryggnings-systemet gör en automatisk rengöring efter varje bryggning.

Underhållet av VIVY är minimalt då den enkelt håller sig till automatisk rengöring men även avkalkningsprogram och består av delar som tål maskindisk som den löstagbara kopp-hållaren. LED-belysningen visar när det är dags för avkalkning men även påfyllning.

Varje bryggning blir unik med Intellibrew™

Innovativ teknik som Intellibrew™ möjliggör att varje T Disc-kapsel blir till dryck på sitt eget speciella sätt. Genom att automatiskt scanna streckkoden som syns på ovansidan kapseln vet maskinen exakt vilken temperatur, bryggtid och vattenmängd som krävs få att få en perfekt kopp baserat på vilken typ av dryck som önskas.

Med ett stort urval på över 40 dryckessorter från olika kända märken vet du att kommer kunna ha stor variation och hitta exempelvis din utsökta espresso, latte, macchiato, te eller kopp med varm choklad.

Den löstagbara kopp-hållaren anpassas enkelt och justeras i höjdled för att möta dina behov då du lätt kan få in allt från mindre espressokoppar till latteglas.

Egenskaper för TASSIMO VIVY TAS1251

 • Rosa färg
 • 1300 W effekt
 • 0,7 l volym i dess uttagbara vattentank
 • Liten och kompakt maskin, tar liten plats och är enkelt att flytta.
 • Enkel att använda: stoppa ner en kapsel, tryck på knappen och njut.

Titta även på

(2 st)
 • Espresso, Lungo och mer därtill
 • Modern, retroinspirerad design
 • Högtryckspump och perfekt uppvärmning

1 490:-

Bosch Bosch TAS1251 TAS1251 Bosch TASSIMO VIVY är din stilfulla Espressomaskin med innovativ teknik som Intellibrew™ som skapar perfekt dryck individuellt anpassad efter varje kapsel. Helautomatisk process där du skapar din dryck snabbt genom en enda knapptryckning helt utan uppvärmningstid och anpassas enkelt för alla dina koppar och glas. Kompakt design med utmärkta egenskaper Din nya TASSIMO kapselmaskin i har utformats till Bosch hittills minsta producerade enhet men har trots detta nya och högkvalitativa egenskaper. Du slipper lång uppvärmningstid då maskinen omedelbart är redo att användas och energiförbrukningen förblir på en minimal nivå då den automatiskt efter varje bryggning återgår till stand-by läge och bryggnings-systemet gör en automatisk rengöring efter varje bryggning. Underhållet av VIVY är minimalt då den enkelt håller sig till automatisk rengöring men även avkalkningsprogram och består av delar som tål maskindisk som den löstagbara kopp-hållaren. LED-belysningen visar när det är dags för avkalkning men även påfyllning. Varje bryggning blir unik med Intellibrew™ Innovativ teknik som Intellibrew™ möjliggör att varje T Disc-kapsel blir till dryck på sitt eget speciella sätt. Genom att automatiskt scanna streckkoden som syns på ovansidan kapseln vet maskinen exakt vilken temperatur, bryggtid och vattenmängd som krävs få att få en perfekt kopp baserat på vilken typ av dryck som önskas. Med ett stort urval på över 40 dryckessorter från olika kända märken vet du att kommer kunna ha stor variation och hitta exempelvis din utsökta espresso, latte, macchiato, te eller kopp med varm choklad. Den löstagbara kopp-hållaren anpassas enkelt och justeras i höjdled för att möta dina behov då du lätt kan få in allt från mindre espressokoppar till latteglas. Egenskaper för TASSIMO VIVY TAS1251 Rosa färg1300 W effekt0,7 l volym i dess uttagbara vattentankLiten och kompakt maskin, tar liten plats och är enkelt att flytta.Enkel att använda: stoppa ner en kapsel, tryck på knappen och njut. Kapselmaskin 5 2 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kapselmaskin