Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Kompakt kapselmaskin för brett kapselsortiment

Dolce Gusto EDG155.BG MINIME

  Art.nr: 1013919
  • Gör varma och kalla drycker
  • Justerbar droppbricka
  • Automatisk avstängning efter 5 minuter
  • Kompatibel med hela NESCAFÉ® Dolce Gusto®-sortimentet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Dolce Gusto EDG155.BG Mini Me är en festligt utformad kompakt kapselmaskin som kan brygga hela tilltalande kapselsortimentet från NESCAFÉ®. Fyll på vatten i den avtgbara behållaren på baksidan, välj rätt vattenmängd för just din kapsel på det lilla reglaget över kapselbehållaren och slutligen om du vill ha varmt eller kallt vatten till den aktuella drycken. Du avnjuter ditt kaffe inom väldigt kort tid och kapseln avlägsnas lika snabbt och lätt som du lägger i den, utan massa stökigheter.

Proffesionell bryggning av utsökta kapslar

Brygg ditt kaffe som en professionell barista och få en sammetslen crema på toppen. Detta tack vare kaffemaskinens effektiva högtryckssystem för att extrahera aromerna ur kapslarna. De vakuumförseglade kapslarna bevarar kaffets fräschör så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång. Njut av mer än 30 olika kaffevarianter från intensiv espresso och fyllig grande till skummig cappuccino, varm choklad och mycket mer.

Mini Me är mångsidig och du kan tillreda goda varma och kalla drycker på ett ögonblick.

Effektiv strömbesparing

För att spara energi stänger Mini Me av sig automatiskt när du inte har använt den på fem minuter. Ha den som standby kapsel efter kapsel men du behöver inte oroa dig för att du glömt stänga av din maskin.

1013919 Dolce Gusto Dolce Gusto EDG155.BG MINIME 0132180656 Dolce Gusto EDG155.BG Mini Me är en festligt utformad kompakt kapselmaskin som kan brygga hela tilltalande kapselsortimentet från NESCAFÉ®. Fyll på vatten i den avtgbara behållaren på baksidan, välj rätt vattenmängd för just din kapsel på det lilla reglaget över kapselbehållaren och slutligen om du vill ha varmt eller kallt vatten till den aktuella drycken. Du avnjuter ditt kaffe inom väldigt kort tid och kapseln avlägsnas lika snabbt och lätt som du lägger i den, utan massa stökigheter.Proffesionell bryggning av utsökta kapslarBrygg ditt kaffe som en professionell barista och få en sammetslen crema på toppen. Detta tack vare kaffemaskinens effektiva högtryckssystem för att extrahera aromerna ur kapslarna. De vakuumförseglade kapslarna bevarar kaffets fräschör så att du kan njuta av ett fylligt och aromatiskt kaffe varje gång. Njut av mer än 30 olika kaffevarianter från intensiv espresso och fyllig grande till skummig cappuccino, varm choklad och mycket mer.Mini Me är mångsidig och du kan tillreda goda varma och kalla drycker på ett ögonblick.Effektiv strömbesparingFör att spara energi stänger Mini Me av sig automatiskt när du inte har använt den på fem minuter. Ha den som standby kapsel efter kapsel men du behöver inte oroa dig för att du glömt stänga av din maskin. Kapselmaskin 5 1 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kapselmaskin