Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Populär kapselmaskin för både varma och kalla drycker

Dolce Gusto Mini Me Old

  Art.nr: 194925
  • Effekt: 1500 W
  • Pumptryck: 15 bar
  • Vattentank: 0.8 liter
  • Energisparläge
  • Varm-/kallbrygg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dolce Gusto Mini Me

Mini Me är en perfekt maskin för att koka gott kaffe med bekvämlighet och enkelhet. Maskinen klarar både av att koka varmt och ge dig kallt och passar lika bra till kaffe som till choklad och té. Med en stilren och kompakt design passar den lika bra i mindre kök som stora utan att ta upp allt för mycket plats. 

Du kan enkelt ställa in hur stor kopp med kaffe eller espresso du vill göra med det innovativa reglaget.

Snabb och enkel att använda

Du behöver inte vänta länge för att få en kopp nybryggt kaffe. Maskinen startar på kort tid och tack vare ett pumptryck på 15 bar kan du känna dig trygg med att alla aromer bibehålls under bryggningen.

Vattentanken rymmer 0,8 liter och är löstagbar så att du enkelt kan fylla på nytt vatten. Det gör den dessutom enkel att rengöra. Dropp-brickan har justerbar höjd så att du kan brygga kaffe i både stora och små koppar.

Automatisk avstängning

Maskinen är utrustad med en automatisk avstängnings-funktion som stänger av maskinen om den inte har använts på 5 minuter för en högre säkerhet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Dolce Gusto Dolce Gusto Mini Me Old 602244 Dolce Gusto Mini Me Mini Me är en perfekt maskin för att koka gott kaffe med bekvämlighet och enkelhet. Maskinen klarar både av att koka varmt och ge dig kallt och passar lika bra till kaffe som till choklad och té. Med en stilren och kompakt design passar den lika bra i mindre kök som stora utan att ta upp allt för mycket plats.  Du kan enkelt ställa in hur stor kopp med kaffe eller espresso du vill göra med det innovativa reglaget. Snabb och enkel att använda Du behöver inte vänta länge för att få en kopp nybryggt kaffe. Maskinen startar på kort tid och tack vare ett pumptryck på 15 bar kan du känna dig trygg med att alla aromer bibehålls under bryggningen. Vattentanken rymmer 0,8 liter och är löstagbar så att du enkelt kan fylla på nytt vatten. Det gör den dessutom enkel att rengöra. Dropp-brickan har justerbar höjd så att du kan brygga kaffe i både stora och små koppar. Automatisk avstängning Maskinen är utrustad med en automatisk avstängnings-funktion som stänger av maskinen om den inte har använts på 5 minuter för en högre säkerhet. Kapselmaskin 4,5 4 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kapselmaskin