Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kapselmaskin skapad för både smak och design

Nespresso Citiz 2 - Single - Black

  Art.nr: 238164
  • Espresso, Lungo och mer därtill
  • Modern, retroinspirerad design
  • Högtryckspump och perfekt uppvärmning
  • Energibesparande

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nespresso CitiZ 2 är skapad med både smak och design i fokus. Den erbjuder en genuin kombination av funktion och modern, retrodesign. Bland funktionerna finner du bland annat två programmerbara knappar som automatiskt flödesstopp för espresso och lungo samt en justerbar droppbricka för drycker i högre glas

Espresso, Lungo och mer därtill

De två automatiska knapparna för Espresso och Lungo kan också programmeras med egna värden och har bakgrundsbelysning för enkel användning. Tack vare den vikbara droppbrickan är CitiZ också perfekt för drycker i högre glas.

Högtryckspump och perfekt uppvärmning

Pumpen med hög kapacitet på 19 bar ger äkta barista-resultat varje gång och extraherar utsökt smak och högklassiga aromer från varje kaffekapsel och ger också en fyllig och len crema. Det snabba uppvärmningssystemet når perfekt temperatur på bara 25 sekunder.

Energibesparande

Den automatiska energisparfunktionen stänger av maskinen efter 9 minuters inaktivitet (perioden kan ställas in från 9 till 30 minuter) och drar 40 % mindre energi än en A-klassad maskin enligt FEA/CECED-märkningen.

Nespresso kapselsystem

Nespresso kapselsystem ger exceptionellt kaffe med unika aromer tack vare hermetiskt förslutna kaffekapslar av återvinningsbart aluminium. För fulländad kaffenjutning.Nespresso CitiZ är skapad för alla som både gillar gott kaffe och modern design –och är en perfekt kombination av funktion och trendig, retroinspirerad design.

Nespresso-kaffet kommer enbart från AAA-certifierade odlingar

För att nå Nespresso AAA-status måste odlare uppfylla 296 punkter i en certifieringsprocess. AAA-odlare får drygt 40 procent mer betalt än gällande marknadspris. 

Sedan AAA-programmet lanserades 2003 har det vuxit från 300 till 75 000 odlare i 12 länder som antagit AAA Sustainable Quality-praxis. I Colombia är inverkan tydlig. CRECE-data i Colombia visar en signifikant positiv inverkan på AAA Sustainable Quality-odlare kontraliknande odlingar som inte är del av programmet.

238164 Nespresso Nespresso Citiz 2 - Single - Black D113-EU-BK-NE Nespresso CitiZ 2 är skapad med både smak och design i fokus. Den erbjuder en genuin kombination av funktion och modern, retrodesign. Bland funktionerna finner du bland annat två programmerbara knappar som automatiskt flödesstopp för espresso och lungo samt en justerbar droppbricka för drycker i högre glas *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Espresso, Lungo och mer därtill De två automatiska knapparna för Espresso och Lungo kan också programmeras med egna värden och har bakgrundsbelysning för enkel användning. Tack vare den vikbara droppbrickan är CitiZ också perfekt för drycker i högre glas. Högtryckspump och perfekt uppvärmning Pumpen med hög kapacitet på 19 bar ger äkta barista-resultat varje gång och extraherar utsökt smak och högklassiga aromer från varje kaffekapsel och ger också en fyllig och len crema. Det snabba uppvärmningssystemet når perfekt temperatur på bara 25 sekunder. Energibesparande Den automatiska energisparfunktionen stänger av maskinen efter 9 minuters inaktivitet (perioden kan ställas in från 9 till 30 minuter) och drar 40 % mindre energi än en A-klassad maskin enligt FEA/CECED-märkningen. Nespresso kapselsystem Nespresso kapselsystem ger exceptionellt kaffe med unika aromer tack vare hermetiskt förslutna kaffekapslar av återvinningsbart aluminium. För fulländad kaffenjutning.Nespresso CitiZ är skapad för alla som både gillar gott kaffe och modern design –och är en perfekt kombination av funktion och trendig, retroinspirerad design. Nespresso-kaffet kommer enbart från AAA-certifierade odlingar För att nå Nespresso AAA-status måste odlare uppfylla 296 punkter i en certifieringsprocess. AAA-odlare får drygt 40 procent mer betalt än gällande marknadspris.  Sedan AAA-programmet lanserades 2003 har det vuxit från 300 till 75 000 odlare i 12 länder som antagit AAA Sustainable Quality-praxis. I Colombia är inverkan tydlig. CRECE-data i Colombia visar en signifikant positiv inverkan på AAA Sustainable Quality-odlare kontraliknande odlingar som inte är del av programmet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Kapselmaskin 4,8 6 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Kapselmaskin