Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nespresso CitiZ - med inbyggd mjölkskummare

Nespresso Citiz & Milk D121 Creamy White

  Art.nr: 184610
 • Pumptryck 19bar
 • Inbyggd mjölkskummare
 • Vattenbehållare: 1 liter
 • Justerbar kopphöjd
 • 16st kapslar medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nespresso CitiZ & Milk

Nespresso startade för över 27 år sedan (1986) med en enkel men revolutionerande idé om hur man skapar en perfekt kopp espresso. Nespresso konceptet har revolutionerat och format sättet som flera miljoner människor idag njuter av en espresso. Tack vare flertalet innovationer och hög kvalité har Nespresso utvecklats från att vara en pionjär och trändsättare för kapselkaffe till en referens världen över.

CitiZ från Nespresso är en nyskapande kapselmaskin i design inspirerad främst av 1940-talets Chicago och dess stadssilhuett. Tillaga perfekt Espresso, Cappuccino och Latte Macchiato eller vanlig kopp kaffe snabbt och enkelt.

Brygger perfekt Espresso, vanlig kopp Kaffe, Cappuccino och Latte Macchiato med portionsförpackat färskmalet kaffe. Den löstagbara vattentanken rymmer 1 liter vatten. Rengöringen är otroligt enkel tack vare att både vattentanken, kapselbehålladen och dropptråget går att plocka av.

Inbyggd mjölkskummare

Nespresso CitiZ & Milk har en inbyggd mjölkskummare så att du kan få både varmt eller kallt mjölkskum.

Perfekt resultat, varje gång

Ovanpå din färdiga espresso bildas en tjock slät crema vilket bevarar aromerna i koppen. Tack vare ett högt tryck på 19bar, en idealisk vattentemperatur med hjälp av ett termoblock och en perfekt bryggtid får du ett fulländat resultat.

Automatisk tömning

Efter att din kopp med espresso eller kaffe är klar så sköter maskinen själv tömning av den använda kapseln ner i en integrerad behållade som rymmer 10 använda kapslar.

Justerbar kopphöjd

Om du skall göra en större kopp kaffe eller använda ett latteglas till din kaffe kan du justera gallret lodrätt så att du får plats med större koppar eller latteglas.

Automatiskt energisparläge

För att spara ström går Nespresso CitiZ in automatiskt i energisparläge när man inte har gjort en espresso eller kaffe på 9 minuter.

16 kapslar med kaffe av absolut högsta kvalitet medföljer

Nespresso-kapslar är återvinningsbara via det svenska återvinningssystemet med cirka 5 800 stationer runt om i landet. Lämna kapslarna som de är till metallåtervinning d.v.s. kaffet behöver inte separeras från kapseln.

Nespresso erbjuder i dagsläget upp till 16 olika smaker med toner av kakao, vin, trä, blommor, honung och mycket mer. Det finns styrkor för liten eller stor kopp, med eller utan koffein. Nya kapslar beställs enkelt via Nespresso Club.

Lång garantitid på 5 år

På CitiZ serien får du hela 5 års garanti så att du kan känna dig trygg.

Komplettera ditt köp

(9 st)
 • 4 tabletter á 1,8 g
 • För rengöring av espresso- och kaffemaskier
 • Universal - passar alla märken

29:-

Nespresso Nespresso Citiz & Milk D121 Creamy White D121-EU-CW-NE1 Nespresso CitiZ & Milk Nespresso startade för över 27 år sedan (1986) med en enkel men revolutionerande idé om hur man skapar en perfekt kopp espresso. Nespresso konceptet har revolutionerat och format sättet som flera miljoner människor idag njuter av en espresso. Tack vare flertalet innovationer och hög kvalité har Nespresso utvecklats från att vara en pionjär och trändsättare för kapselkaffe till en referens världen över. CitiZ från Nespresso är en nyskapande kapselmaskin i design inspirerad främst av 1940-talets Chicago och dess stadssilhuett. Tillaga perfekt Espresso, Cappuccino och Latte Macchiato eller vanlig kopp kaffe snabbt och enkelt. Brygger perfekt Espresso, vanlig kopp Kaffe, Cappuccino och Latte Macchiato med portionsförpackat färskmalet kaffe. Den löstagbara vattentanken rymmer 1 liter vatten. Rengöringen är otroligt enkel tack vare att både vattentanken, kapselbehålladen och dropptråget går att plocka av. Inbyggd mjölkskummare Nespresso CitiZ & Milk har en inbyggd mjölkskummare så att du kan få både varmt eller kallt mjölkskum. Perfekt resultat, varje gång Ovanpå din färdiga espresso bildas en tjock slät crema vilket bevarar aromerna i koppen. Tack vare ett högt tryck på 19bar, en idealisk vattentemperatur med hjälp av ett termoblock och en perfekt bryggtid får du ett fulländat resultat. Automatisk tömning Efter att din kopp med espresso eller kaffe är klar så sköter maskinen själv tömning av den använda kapseln ner i en integrerad behållade som rymmer 10 använda kapslar. Justerbar kopphöjd Om du skall göra en större kopp kaffe eller använda ett latteglas till din kaffe kan du justera gallret lodrätt så att du får plats med större koppar eller latteglas. Automatiskt energisparläge För att spara ström går Nespresso CitiZ in automatiskt i energisparläge när man inte har gjort en espresso eller kaffe på 9 minuter. 16 kapslar med kaffe av absolut högsta kvalitet medföljer Nespresso-kapslar är återvinningsbara via det svenska återvinningssystemet med cirka 5 800 stationer runt om i landet. Lämna kapslarna som de är till metallåtervinning d.v.s. kaffet behöver inte separeras från kapseln. Nespresso erbjuder i dagsläget upp till 16 olika smaker med toner av kakao, vin, trä, blommor, honung och mycket mer. Det finns styrkor för liten eller stor kopp, med eller utan koffein. Nya kapslar beställs enkelt via Nespresso Club. Lång garantitid på 5 år På CitiZ serien får du hela 5 års garanti så att du kan känna dig trygg. Kapselmaskin 4,7 3 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kapselmaskin