Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt espressomaskin för stor smakupplevelse

Nespresso Essenza Mini C30 Black

  Art.nr: 245517
 • Liten och kompakt espressomaskin
 • Enkel att använda
 • Utmärkt kaffekvalitet
 • 1310 W effekt
 • 5 års tillverkargaranti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nespressos nya espressomaskin Essenza Mini är deras mest kompakta någonsin. Trots det är den robust byggd och är väldigt stabil. Dess lilla storlek gör den idealisk att ha med på semestern, till jobbet eller resan.

Dess prestanda möter större maskiner och har ett pumptryck på 19 bar. Dessutom en snabb uppvärmning på endast 25 sekunder gör att du aldrig är långt ifrån en rykande kopp utsökt kaffe när suger faller in.

Essenza Mini kommer i två olika utföranden, en slimmad och stilren design med raka sidor och en med en lite mer vågad variant med lutande sidor. I maskinkartongen så medföljer ett startpaket med Nespresso-kapslar, så att du ska kunna hitta ditt framtida favoritkaffe.

Egenskaper för Nespresso Essenza Mini

 • 1310 W effekt
 • 19 bar pumptryck
 • 0,6 l volym i vattentanken
 • Liten och kompakt maskin, tar liten plats och är enkelt att flytta.
 • Enkel att använda: stoppa ner en kapsel, tryck på knappen och njut.
 • Utmärkt kaffekvalitet tack vare maskinens höga tryck
 • 5 års garanti gör att du garanterat kan njuta av din maskin och gott kaffe under många år.

Nespresso-kaffet kommer enbart från AAA-certifierade odlingar

För att nå Nespresso AAA-status måste odlare uppfylla 296 punkter i en certifieringsprocess. AAA-odlare får drygt 40 procent mer betalt än gällande marknadspris. 

Sedan AAA-programmet lanserades 2003 har det vuxit från 300 till 75 000 odlare i 12 länder som antagit AAA Sustainable Quality-praxis. I Colombia är inverkan tydlig. CRECE-data i Colombia visar en signifikant positiv inverkan på AAA Sustainable Quality-odlare kontraliknande odlingar som inte är del av programmet.

245517 Nespresso Nespresso Essenza Mini C30 Black C30-EU-BK-NE1 Nespressos nya espressomaskin Essenza Mini är deras mest kompakta någonsin. Trots det är den robust byggd och är väldigt stabil. Dess lilla storlek gör den idealisk att ha med på semestern, till jobbet eller resan. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Dess prestanda möter större maskiner och har ett pumptryck på 19 bar. Dessutom en snabb uppvärmning på endast 25 sekunder gör att du aldrig är långt ifrån en rykande kopp utsökt kaffe när suger faller in. Essenza Mini kommer i två olika utföranden, en slimmad och stilren design med raka sidor och en med en lite mer vågad variant med lutande sidor. I maskinkartongen så medföljer ett startpaket med Nespresso-kapslar, så att du ska kunna hitta ditt framtida favoritkaffe. Egenskaper för Nespresso Essenza Mini 1310 W effekt19 bar pumptryck0,6 l volym i vattentankenLiten och kompakt maskin, tar liten plats och är enkelt att flytta.Enkel att använda: stoppa ner en kapsel, tryck på knappen och njut.Utmärkt kaffekvalitet tack vare maskinens höga tryck5 års garanti gör att du garanterat kan njuta av din maskin och gott kaffe under många år. Nespresso-kaffet kommer enbart från AAA-certifierade odlingar För att nå Nespresso AAA-status måste odlare uppfylla 296 punkter i en certifieringsprocess. AAA-odlare får drygt 40 procent mer betalt än gällande marknadspris.  Sedan AAA-programmet lanserades 2003 har det vuxit från 300 till 75 000 odlare i 12 länder som antagit AAA Sustainable Quality-praxis. I Colombia är inverkan tydlig. CRECE-data i Colombia visar en signifikant positiv inverkan på AAA Sustainable Quality-odlare kontraliknande odlingar som inte är del av programmet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kapselmaskin 4,3 3 749 SEK 749 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Kaffemaskiner
 3. Kapselmaskin