Sladdlös perkulator för 12 koppar med automatisk avstängning

C3 Basic - Rostfri 12kopp

  Art.nr: 221975
  • Sladdlös
  • 4-12 koppar
  • Automatisk avstängning
  • Skandinavisk design
  • Ger starkt och varmt kaffe

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

C3 Basic Perkulator är en vackert blankpolerad perkulator i rostfritt kvalitetsstål som ger starkt och varmt kaffe med automatisk avstängning. En full kanna brygger 12 koppar, kannan är sladdlös med ett nivårör i handtaget.

En perkulator fungerar som en traditionell kaffebryggare som filtrerar kaffet till önskad styrka med lång kontakttid med vattnet. Därför rekommenderas att man använder pressokaffe för ett starkt, varmt kaffe med utomordentlig arom. 

C3 Basic Perkulator har en signallampa som tänds när kaffet är klart, och en automatisk avstängning efter 40 minuter från påbörjad bryggning. Perkulatorn följer EU's nya ECO-direktiv och är en av Sveriges mest sålda perkulatorer för starkt och varmt kaffe.

C3 Basic Perkulator finns även i en mindre variant för 6 koppar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

221975 C3 C3 Basic - Rostfri 12kopp 30-33655ECO C3 Basic Perkulator är en vackert blankpolerad perkulator i rostfritt kvalitetsstål som ger starkt och varmt kaffe med automatisk avstängning. En full kanna brygger 12 koppar, kannan är sladdlös med ett nivårör i handtaget.En perkulator fungerar som en traditionell kaffebryggare som filtrerar kaffet till önskad styrka med lång kontakttid med vattnet. Därför rekommenderas att man använder pressokaffe för ett starkt, varmt kaffe med utomordentlig arom. C3 Basic Perkulator har en signallampa som tänds när kaffet är klart, och en automatisk avstängning efter 40 minuter från påbörjad bryggning. Perkulatorn följer EU's nya ECO-direktiv och är en av Sveriges mest sålda perkulatorer för starkt och varmt kaffe.C3 Basic Perkulator finns även i en mindre variant för 6 koppar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Perkulator 4,4 18 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Kaffemaskiner
  3. Perkulator