Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Steamer för fräscha kläder utan veck och skrynklor

Philips ComfortTouch Steamer GC557/30

  Art.nr: 1003422
 • Extra stor vattentank på 1,8 l
 • Konstant ångutsläpp på 40 g/min
 • Fem ånginställningar för olika tyger
 • Flexibelt steamerhuvud
 • Enkel avkalkning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips ComfortTouch Steamer GC557/30 låter dig fräscha upp dina mest älskade plagg med stil. Du kan steama allt fråm känsliga sidenplagg tull kashmir och ullkappor, helt utan risk för skador. Helt enkelt ett skonsamt sätt att räta ut veck och skrynklor. Den har ett kraftfullt åpngutsläpp på 40g/min med den extra långa, stilfulla stället gör den sig lika bra i sovrummet som i walk in closets.

Värmeskyddande handske och tillbehörsborste för tjockare material

Med den värmeskyddande handsken kan vara säker på att aldrig bränna dig av den varma ångan när du steamar. Genom att använda tillbehörsborsten på tjockare plagg som jackor och kappor, kan ångan lättare tränga in genom fibrerna i tyget, vilket resulterar i ett jämnt och fint resultat. Tillbehörsborsten är även perfekt för att fräscha upp tjockare gardiner.

Fem ånginställningar för olika textilier

De fem olika ånginställningarna gör det enkelt att välja exakt den inställning som plagget behöver. På en ullkappa kan du välja en kraftigare ånginställning medan ett sidenlinne endast behöver en mildare inställning för att få önskat resultat.

Med den smarta låsfunktionen sitter galgen på plats

Den smarta låsfunktionen ser till att galgen sitter på plats och ger stabilitet som underlättar när du steamar dina plagg. Häng kläderna på den inbyggda galgen eller använd din egen galge direkt från garderoben. Justera sedan ställningen efter din längd och bekvämlighet.

Säker på ömtåliga material, garanterat inga brännmärken

Steamern kan användas på alla tyger och är perfekt för svårstrukna och ömtåliga material som kashmir och siden. Steamerplattan kan säkert pressas mot kläderna, utan risk för brännmärken.

Växlar automatiskt till standbyläge

För din extra säkerhet växlar steamern automatiskt till standbyläge när vattentanken är tom. Till och med på de mest stressiga morgnarna, behöver du aldrig oroa dig över att glömma bort att stänga av den.

PVC-fri textilklädd slang

Den textilklädda slangen är tillverkad av silikon, för att den ska vara säker vid användning. För att försäkra både din och din omgivnings hälsa så används ingen PVC i slangen.

Extra lång steaming board ger bättre resultat från topp till tå

Genom att steama dina plagg mot ett fast underlag får du lättare bort veck och skrynklor. Denna modell har en extra lång steaming board som ger stöd när du steamar exempelvis klänningar.

Flexibelt steamerhuvud för bättre resultat

Med det flexibla steamerhuvudet får du optimal vinkel mot plagget när du steamar, vilket underlättar användningen och ger ett bättre resultat. Funktionen gör även att du lättare kan komma åt de nedersta delarna av plagget, utan att du behöver böja dig ned och stå i ansträngande kroppspositioner.

Enkel avkalkning ger många års effektiv användning

Ta hand om och förläng livslängden på din steamer genom att regelbundet använda den enkla avkalkningsfunktionen, Easy Rinse.

Titta även på

(0 st)
 • Konstant ångutsläpp på 35 g/min
 • Tar bort lukt och bakterier
 • 5 inställningar för olika material

1 499:-

Titta även på

(0 st)
 • Konstant ångutsläpp på 35 g/min
 • Tar bort lukt och bakterier
 • 5 inställningar för olika material

1 499:-

1003422 Philips Philips ComfortTouch Steamer GC557/30 GC557/30 Philips ComfortTouch Steamer GC557/30 låter dig fräscha upp dina mest älskade plagg med stil. Du kan steama allt fråm känsliga sidenplagg tull kashmir och ullkappor, helt utan risk för skador. Helt enkelt ett skonsamt sätt att räta ut veck och skrynklor. Den har ett kraftfullt åpngutsläpp på 40g/min med den extra långa, stilfulla stället gör den sig lika bra i sovrummet som i walk in closets. Värmeskyddande handske och tillbehörsborste för tjockare material Med den värmeskyddande handsken kan vara säker på att aldrig bränna dig av den varma ångan när du steamar. Genom att använda tillbehörsborsten på tjockare plagg som jackor och kappor, kan ångan lättare tränga in genom fibrerna i tyget, vilket resulterar i ett jämnt och fint resultat. Tillbehörsborsten är även perfekt för att fräscha upp tjockare gardiner. Fem ånginställningar för olika textilier De fem olika ånginställningarna gör det enkelt att välja exakt den inställning som plagget behöver. På en ullkappa kan du välja en kraftigare ånginställning medan ett sidenlinne endast behöver en mildare inställning för att få önskat resultat. Med den smarta låsfunktionen sitter galgen på plats Den smarta låsfunktionen ser till att galgen sitter på plats och ger stabilitet som underlättar när du steamar dina plagg. Häng kläderna på den inbyggda galgen eller använd din egen galge direkt från garderoben. Justera sedan ställningen efter din längd och bekvämlighet. Säker på ömtåliga material, garanterat inga brännmärken Steamern kan användas på alla tyger och är perfekt för svårstrukna och ömtåliga material som kashmir och siden. Steamerplattan kan säkert pressas mot kläderna, utan risk för brännmärken. Växlar automatiskt till standbyläge För din extra säkerhet växlar steamern automatiskt till standbyläge när vattentanken är tom. Till och med på de mest stressiga morgnarna, behöver du aldrig oroa dig över att glömma bort att stänga av den. PVC-fri textilklädd slang Den textilklädda slangen är tillverkad av silikon, för att den ska vara säker vid användning. För att försäkra både din och din omgivnings hälsa så används ingen PVC i slangen. Extra lång steaming board ger bättre resultat från topp till tå Genom att steama dina plagg mot ett fast underlag får du lättare bort veck och skrynklor. Denna modell har en extra lång steaming board som ger stöd när du steamar exempelvis klänningar. Flexibelt steamerhuvud för bättre resultat Med det flexibla steamerhuvudet får du optimal vinkel mot plagget när du steamar, vilket underlättar användningen och ger ett bättre resultat. Funktionen gör även att du lättare kan komma åt de nedersta delarna av plagget, utan att du behöver böja dig ned och stå i ansträngande kroppspositioner. Enkel avkalkning ger många års effektiv användning Ta hand om och förläng livslängden på din steamer genom att regelbundet använda den enkla avkalkningsfunktionen, Easy Rinse. Steamer 4,2 47 1749 SEK 1749 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Klädvård
 3. Steamer