Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Förläng livstiden på dina kläder med en stående steamer

Philips EasyTouch Plus GC524/60

  Art.nr: 1005339
  • Konstant ångutsläpp på 32 g/min
  • Tar bort bakterier och lukt
  • 5 ånginställningar för olika material
  • Extra stor vattentank på 1,6 liter
  • Styleboard-tillbehör

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips EasyTouch Plus är en stående steamer som fräschar upp dina kläder oavsett material. Den varma ångan mjukar upp fibrerna i textilen, vilket gör att plaggen återfår sin form.Utöver att veck och skrynklor fförsvinner, dör även bakterierna av den heta ångan så att lukt försvinner. Med Philips steamer förlänger du plaggets livslängd och slipper tvätta lika ofta.

Upp till fem ånginställningar

Du kan steama allt från ull och kashmir till siden och spets utan att vara orolig för att skada plaggen. De fem olika ånginställningarna gör det enkelt att välja exakt den inställning som plagget behöver. På en ullkappa kan du välja en lite kraftigare ånginställning medan ett sidenlinne endast behöver en mild inställning för att få önskat resultat.

Enkel att avkalka

För att bibehålla optimal ångprestanda och förlänga apparatens livslängd är det viktigt att avkalka EasyTouch Plus regelbundet. Innan du börjar, se till att det finns lite vatten i vattentanken. Dra ur stickkontakten och låt den svalna. Ta bort De-Calc-vredet för att tömma vattnet och vrid tillbaka vredet till sin plats när den är färdig.

Stor vattentank

Den stora löstagbara vattentanken på 1,6 liter gör det möjligt att steama flertal outfits utan att behöva fylla på vatten. Tanken är genomskinlig och har ett stort påfyllningshål vilket underlättar när du ska fylla på steamern med mer vatten.

Utöka livslängden på dina kläder

När du steamar behöver du inte tvätta kläderna lika ofta då ångan återställer fibrerna i textilen, så de bibehåller den där krispiga känslan längre. Den heta ångan gör även så att odörer försvinner. Du förlänger på så vis både livslängden på dina plagg och slipper tvätta lika ofta, vilket skonar naturen. Dessutom kan du undvika kemtvätt för dina mest känsliga plagg. Ångan i steamern är både kraftfull och jämn, så att det räcker med bara något eller några drag för att ta bort de mest envisa veck och skrynklor.

Justerbar galjstång

Den stående steamerns stång är justerbar för att säkerställa en bra arbetsställning för alla. Häng plaggen på stångens galje när du använder steamern och fäll ihop stången om du ska ta med eller förvara den någonstans.

Använd till alla plagg

EasyTouch Plus kan användas på allt från ull och kashmir till siden och spets utan att oroa dig för brännmärken. Ångan gör så att plagget återfår sin ursprungliga form och textur, vilket annars kan vara svårt på ömtåliga plagg med ett vanligt strykjärn.

1005339 Philips Philips EasyTouch Plus GC524/60 GC524/60 Philips EasyTouch Plus är en stående steamer som fräschar upp dina kläder oavsett material. Den varma ångan mjukar upp fibrerna i textilen, vilket gör att plaggen återfår sin form.Utöver att veck och skrynklor fförsvinner, dör även bakterierna av den heta ångan så att lukt försvinner. Med Philips steamer förlänger du plaggets livslängd och slipper tvätta lika ofta. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Upp till fem ånginställningar Du kan steama allt från ull och kashmir till siden och spets utan att vara orolig för att skada plaggen. De fem olika ånginställningarna gör det enkelt att välja exakt den inställning som plagget behöver. På en ullkappa kan du välja en lite kraftigare ånginställning medan ett sidenlinne endast behöver en mild inställning för att få önskat resultat. Enkel att avkalka För att bibehålla optimal ångprestanda och förlänga apparatens livslängd är det viktigt att avkalka EasyTouch Plus regelbundet. Innan du börjar, se till att det finns lite vatten i vattentanken. Dra ur stickkontakten och låt den svalna. Ta bort De-Calc-vredet för att tömma vattnet och vrid tillbaka vredet till sin plats när den är färdig. Stor vattentank Den stora löstagbara vattentanken på 1,6 liter gör det möjligt att steama flertal outfits utan att behöva fylla på vatten. Tanken är genomskinlig och har ett stort påfyllningshål vilket underlättar när du ska fylla på steamern med mer vatten. Utöka livslängden på dina kläder När du steamar behöver du inte tvätta kläderna lika ofta då ångan återställer fibrerna i textilen, så de bibehåller den där krispiga känslan längre. Den heta ångan gör även så att odörer försvinner. Du förlänger på så vis både livslängden på dina plagg och slipper tvätta lika ofta, vilket skonar naturen. Dessutom kan du undvika kemtvätt för dina mest känsliga plagg. Ångan i steamern är både kraftfull och jämn, så att det räcker med bara något eller några drag för att ta bort de mest envisa veck och skrynklor. Justerbar galjstång Den stående steamerns stång är justerbar för att säkerställa en bra arbetsställning för alla. Häng plaggen på stångens galje när du använder steamern och fäll ihop stången om du ska ta med eller förvara den någonstans. Använd till alla plagg EasyTouch Plus kan användas på allt från ull och kashmir till siden och spets utan att oroa dig för brännmärken. Ångan gör så att plagget återfår sin ursprungliga form och textur, vilket annars kan vara svårt på ömtåliga plagg med ett vanligt strykjärn. Steamer 4,4 46 979 SEK 979 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Steamer