Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Handhållen steamer för uppfräschning av plagg

Philips Steam & Go GC351/20

  Art.nr: 1003420
  • Konstant ångutsläpp på 20 g/min
  • Tar bort bakterier och lukt
  • Stor vattentank på 70 ml
  • Förlänger livslängden på dina plagg
  • Ingen strykbräda behövs

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Steam & Go GC351/20 åter dig på ett smidigt sätt fräscha upp och bevara dina plagg på ett lätt sätt. Den är idealisk från allt mellan känsliga sidenplagg till kashmirtröjor, ullkappor och gardiner. Steam & Go löser effektivt upp skrynklor och veck utan att riskera brännmärken. Den är kompakt och smidig att ha med sig på resan och du behöver ingen strykbräda.

Konstant ångutsläpp på 20 g/min

Mängden ånga steamern producerar avgör hur kraftfull den är. Ju högre ångutsläpp, desto snabbare och bättre resultat. Denna steamer har konstant ångutsläpp på 20 g/min.

Värmeskyddande handske och tillbehörsborste för tjockare material

Med den värmeskyddande handsken kan vara säker på att aldrig bränna dig av den varma ångan när du steamar. Genom att använda tillbehörsborsten på tjockare plagg som jackor och kappor, kan ångan lättare tränga in genom fibrerna i tyget, vilket resulterar i ett jämnt och fint resultat. Tillbehörsborsten är även perfekt för att fräscha upp tjockare gardiner.

Säker på ömtåliga material, som kashmir och siden

Steamern kan användas på alla tyger och är perfekt för svårstrukna och ömtåliga material som kashmir och siden. Steamerplattan kan säkert tryckas mot kläderna, utan risk för brännmärken.

Ingen strykbräda behövs

Med en steamer slipper du allt krångel och besvär med att släpa fram strykbrädan. Istället steamar du snabbt och enkelt direkt på galgen.

Kompakt design för smidig användning och förvaring

Tack vare den kompakta designen, är steamern bekväm att hålla i och enkel att använda. Steamern får enkelt plats i väskan och är perfekt att ta med på weekend- eller affärsresan.

Löstagbar vattentank på 70 ml

Med en större vattentank på 70 ml kan du steama en hel outfit innan du behöver fylla på med vatten. När vattnet är slut tar du enkelt loss vattentanken och fyller på den under kranen.

3 m sladd för längre räckvidd och enklare användning

Med en sladd på tre meter kan du enkelt använda din steamer där det passar dig - i badrummet, sovrummet eller i din walk-in closet.

Den heta ångan gör att 99,9 %* av bakterierna dör

Tack vare den heta ångan från steamern dör upp till 99,9 % av alla bakterier*. Detta innebär att odörer och dålig lukt från exempelvis rökning och svett försvinner. Du slipper på så sätt tvätta varje gång du vill fräscha upp ett plagg, och undviker övertvätt och dyra kemtvättskostnader. Så enkelt kan det vara att förlänga livslängden på sina plagg!

1003420 Philips Philips Steam & Go GC351/20 GC351/20 Philips Steam & Go GC351/20 åter dig på ett smidigt sätt fräscha upp och bevara dina plagg på ett lätt sätt. Den är idealisk från allt mellan känsliga sidenplagg till kashmirtröjor, ullkappor och gardiner. Steam & Go löser effektivt upp skrynklor och veck utan att riskera brännmärken. Den är kompakt och smidig att ha med sig på resan och du behöver ingen strykbräda. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Konstant ångutsläpp på 20 g/min Mängden ånga steamern producerar avgör hur kraftfull den är. Ju högre ångutsläpp, desto snabbare och bättre resultat. Denna steamer har konstant ångutsläpp på 20 g/min. Värmeskyddande handske och tillbehörsborste för tjockare material Med den värmeskyddande handsken kan vara säker på att aldrig bränna dig av den varma ångan när du steamar. Genom att använda tillbehörsborsten på tjockare plagg som jackor och kappor, kan ångan lättare tränga in genom fibrerna i tyget, vilket resulterar i ett jämnt och fint resultat. Tillbehörsborsten är även perfekt för att fräscha upp tjockare gardiner. Säker på ömtåliga material, som kashmir och siden Steamern kan användas på alla tyger och är perfekt för svårstrukna och ömtåliga material som kashmir och siden. Steamerplattan kan säkert tryckas mot kläderna, utan risk för brännmärken. Ingen strykbräda behövs Med en steamer slipper du allt krångel och besvär med att släpa fram strykbrädan. Istället steamar du snabbt och enkelt direkt på galgen. Kompakt design för smidig användning och förvaring Tack vare den kompakta designen, är steamern bekväm att hålla i och enkel att använda. Steamern får enkelt plats i väskan och är perfekt att ta med på weekend- eller affärsresan. Löstagbar vattentank på 70 ml Med en större vattentank på 70 ml kan du steama en hel outfit innan du behöver fylla på med vatten. När vattnet är slut tar du enkelt loss vattentanken och fyller på den under kranen. 3 m sladd för längre räckvidd och enklare användning Med en sladd på tre meter kan du enkelt använda din steamer där det passar dig - i badrummet, sovrummet eller i din walk-in closet. Den heta ångan gör att 99,9 %* av bakterierna dör Tack vare den heta ångan från steamern dör upp till 99,9 % av alla bakterier*. Detta innebär att odörer och dålig lukt från exempelvis rökning och svett försvinner. Du slipper på så sätt tvätta varje gång du vill fräscha upp ett plagg, och undviker övertvätt och dyra kemtvättskostnader. Så enkelt kan det vara att förlänga livslängden på sina plagg! Steamer 4,3 45 489 SEK 489 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Steamer