Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ångstrykjärn med starka ångpuffar för envisa rynkor

OBH Nordica Urban Heat Barcelona

  Art.nr: 241217
 • 2400 W
 • Både vertikal och horisontal ånga
 • Keramisk sula
 • Inbyggt anti-kalkfilter
 • 3 meter textilklädd sladd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBH Nordica Urban Heat Barcelona är ett effektivt strykjärn med hög effekt, kontant ånga, anti-droppfunktion, keramisk sula och flera bekvämligheter för att göra strykningen av dina plagg lite roligare. 

Effekt och ångegenskaper

Urban Heat Barcelona har en hög effekt på 2400 W, vilket är samma som flera betydligt dyrare strykjärn. Hög effekt är bra för snabbare uppvärmning och förstärker ångkapaciteten.
Strykjärnet avger en konstant ånga på 35 g/min både vertikalt och horisontellt vilket är gynnsamt vid strykning. Via en knapp trycker du ut starka ångpuffar på hela 90 g/min som är perfekt för att släta ut riktigt envisa rynkor.

Smarta egenskaper och bekvämligheter

Den keramiska sulan ger bra glid och är tåligare. Lång textilkabel på 3 meter med böjligt fäste ger bra räckvidd och smidigare användning. 
Antidropp-system förhindrar att det läcker ut vatten ur stryksulan om järnet inte är varmt nog att producera ånga, exempelvis när du stryker på lägre temperaturer.
Avkalkningsfunktionen hjälper till att hålla strykjärnet välskött längre. Tänk på att alltid tömma järnet på vatten efter strykning för att slippa avlagringar och tråkiga fläckar på kläderna.

OBH Nordica Urban Heat Barcelona strykjärn

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(16 st)
 • Självrengörande
 • Anodiserad stryksula
 • Överhettningsskydd

349:-

OBH Nordica OBH Nordica Urban Heat Barcelona 3051102123 OBH Nordica Urban Heat Barcelona är ett effektivt strykjärn med hög effekt, kontant ånga, anti-droppfunktion, keramisk sula och flera bekvämligheter för att göra strykningen av dina plagg lite roligare.  Effekt och ångegenskaper Urban Heat Barcelona har en hög effekt på 2400 W, vilket är samma som flera betydligt dyrare strykjärn. Hög effekt är bra för snabbare uppvärmning och förstärker ångkapaciteten.Strykjärnet avger en konstant ånga på 35 g/min både vertikalt och horisontellt vilket är gynnsamt vid strykning. Via en knapp trycker du ut starka ångpuffar på hela 90 g/min som är perfekt för att släta ut riktigt envisa rynkor. Smarta egenskaper och bekvämligheter Den keramiska sulan ger bra glid och är tåligare. Lång textilkabel på 3 meter med böjligt fäste ger bra räckvidd och smidigare användning. Antidropp-system förhindrar att det läcker ut vatten ur stryksulan om järnet inte är varmt nog att producera ånga, exempelvis när du stryker på lägre temperaturer.Avkalkningsfunktionen hjälper till att hålla strykjärnet välskött längre. Tänk på att alltid tömma järnet på vatten efter strykning för att slippa avlagringar och tråkiga fläckar på kläderna. Strykjärn 4 1 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Klädvård
 3. Strykjärn