Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Strykjärn med kraftfull ångpuff på 170 g/min

Philips GC4875/02

  Art.nr: 142359
  • Effekt på 2400 W
  • Antikalksystem
  • SteamGlide Plus-stryksula
  • Ångpuff på 170 g/min
  • Droppstoppsystem

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Strykjärn med jonisk djupånga för bättre borttagning av veck på bland annat bomull och linne. Med den automatiska avstängningsfunktionen stänger strykjärnet av sig om det inte har använts på 10 minuter.

Kraftfullt strykjärn med Ionic DeepSteam och automatisk avstängning
Philips GC4875/02 är ett kraftfullt strykjärn med Ionic DeepSteam, dvs jonisk djupånga som ger dig det bästa resultat på tuffa veck. Joniseringen i små ångpartiklar tränger sig djupare in i tyget. Detta innebär att de svåraste vecken avlägsnas enkelt bort. Philips GC4875/02 är dessutom utrustad med kraftfull effekt på 2400 W, stor vattentank på 335 ml, droppstoppsystem och automatisk säkerhetsavstängning, vilket ger lite extra trygghet.

Designad för perfekt resultat
Optimal design för att manövrera strykjärnet lätt över plagget. Ångmunstycket ger ånga i svåråtkomliga områden.

SteamGlide Plus stryksula
Philips GC4875/02 har en effektiv SteamGlide Plus-stryksula. Den är reptålig, har ett utmärkt glid och är lätt att rengöra.

Ionic DeepSteam
Joniseringen i små ångpartiklar tränger sig djupare in i tyget. Detta innebär att de svåraste vecken avlägsnas enkelt bort.

Enkel borttagning av veck
Ångpuff upp till 170 g/min för de mest envisa vecken. Konstant ånga upp till 40 g/min för bättre borttagning av veck.

Sprayfunktion
Sprayfunktionen används för att fukta torrt tyg och icke önskvärda veck. Tryck ned sprayknappen helt varpå vattenpartiklar sprids ut över tyget för lättare strykning och bättre resultat.

Automatisk avstängning
Philips GC4875/02 är utrustad med elektronisk säkerhetsavstängning när strykjärnet lämnas obevakat.

Längre livslängd
Double Active-antikalksystem: Förhindrar och spolar ut kalkpartiklar.
 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips GC4875/02 GC4875/02 Strykjärn med jonisk djupånga för bättre borttagning av veck på bland annat bomull och linne. Med den automatiska avstängningsfunktionen stänger strykjärnet av sig om det inte har använts på 10 minuter.Kraftfullt strykjärn med Ionic DeepSteam och automatisk avstängningPhilips GC4875/02 är ett kraftfullt strykjärn med Ionic DeepSteam, dvs jonisk djupånga som ger dig det bästa resultat på tuffa veck. Joniseringen i små ångpartiklar tränger sig djupare in i tyget. Detta innebär att de svåraste vecken avlägsnas enkelt bort. Philips GC4875/02 är dessutom utrustad med kraftfull effekt på 2400 W, stor vattentank på 335 ml, droppstoppsystem och automatisk säkerhetsavstängning, vilket ger lite extra trygghet.Designad för perfekt resultatOptimal design för att manövrera strykjärnet lätt över plagget. Ångmunstycket ger ånga i svåråtkomliga områden.SteamGlide Plus stryksulaPhilips GC4875/02 har en effektiv SteamGlide Plus-stryksula. Den är reptålig, har ett utmärkt glid och är lätt att rengöra.Ionic DeepSteamJoniseringen i små ångpartiklar tränger sig djupare in i tyget. Detta innebär att de svåraste vecken avlägsnas enkelt bort.Enkel borttagning av veckÅngpuff upp till 170 g/min för de mest envisa vecken. Konstant ånga upp till 40 g/min för bättre borttagning av veck.SprayfunktionSprayfunktionen används för att fukta torrt tyg och icke önskvärda veck. Tryck ned sprayknappen helt varpå vattenpartiklar sprids ut över tyget för lättare strykning och bättre resultat.Automatisk avstängning Philips GC4875/02 är utrustad med elektronisk säkerhetsavstängning när strykjärnet lämnas obevakat.Längre livslängdDouble Active-antikalksystem: Förhindrar och spolar ut kalkpartiklar.  Strykjärn 4,8 35 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Strykjärn