Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ångstation med OptimalTemp-teknik

Philips GC9246/02

  Art.nr: 192936
 • Effekt: 2400 W
 • Ångtryck: 6,5 bar
 • Kan användas på alla textiler
 • Snabb uppvärmning
 • Kalkvarnare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips PerfectCare - Ångstation med OptimalTemp-teknik

Ångstation för alla strykbara plagg såsom siden, linne, bomull eller kashmir utan att du behöver ändra inställning på på strykjärnet. Ångstationen ger ett snabbt resultat på alla textiler utan att riskera att de bränns eller blir glansiga. Det har aldrig varit enklare att stryka.

OptimalTemp

OptimalTemp är den enda tekniken som bibehåller en perfekt kombination av temperatur och ånga så att du inte behöver ändra temperaturen när du stryker olika material. Den perfekta kombinationen av ånga och temperatur är möjlig tack vare en Smart Control-processor som automatiskt ställer in rätt temperatur och HeatFlow-teknik ger en jämn balans mellan ånga och temperatur.

100 %

Ångstationen är 100 % användarvänlig eftersom du inte behöver göra några justeringar. Du kan stryka alla strykbara plagg utan att behöva vänta eller justera temperaturen. Den är till och m ed 100 % säger på ömtåliga material som silke, kashmir, ull och polyester.

Snabb uppvärmning

Philips PerfectCare når maximal ångnivå och en optimal temperatur på endast 2 minuter och du kan dessutom fylla på vatten när som helst utan att behöva stänga av ångstationen.

Bärlås

Strykjärnet är utrustat med ett "Carry lock" vilket tillåter dig att låsa fast strykjärnet i ångstationen för enkel transport.

Konstant ånga

Stationen har ett ångtryck på upp till 6,5 bar vilket gör att ångan tränger djupt in i tyget och gör strykningen snabb och enkel med svåra tyger. Konstant ångavgivning i upp till 120 g/min och en ångpuff på upp till 340 g är möjlig tack vare de små vattenmängderna som pumpas in i kokaren. 

Enkel avkalkning

Tack vare ett krångelfritt avkalkningssystem kalkar du enkelt och snabbt av din ångstation. Livslängden på din ångstation förlängs genom att hålla den ren och fräsch. På sidan av stationen finns en "kalk-plugg" som du plockar ut och rengör för avkalkning.

Automatisk avstängning

För en säker användning så stängs strykjärnet automatisk av sig själv om det inte används på 10 minuter. Dels för att spara energi och se till att du är inte behöver oroa dig för att du glömde stänga av det innan du åkte hemifrån.

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • 74-90 cm strykhöjd
 • Kraftig stoppning
 • Hopfällbart

199:-

Titta även på

(29 st)
 • 400 g ångpuff för bästa resultat
 • 6,5 bar ångtryck
 • Löstagbar vattentank på 1,8 liter

2 579:-

Philips Philips GC9246/02 GC9246/02 Philips PerfectCare - Ångstation med OptimalTemp-teknik Ångstation för alla strykbara plagg såsom siden, linne, bomull eller kashmir utan att du behöver ändra inställning på på strykjärnet. Ångstationen ger ett snabbt resultat på alla textiler utan att riskera att de bränns eller blir glansiga. Det har aldrig varit enklare att stryka. OptimalTemp OptimalTemp är den enda tekniken som bibehåller en perfekt kombination av temperatur och ånga så att du inte behöver ändra temperaturen när du stryker olika material. Den perfekta kombinationen av ånga och temperatur är möjlig tack vare en Smart Control-processor som automatiskt ställer in rätt temperatur och HeatFlow-teknik ger en jämn balans mellan ånga och temperatur. 100 % Ångstationen är 100 % användarvänlig eftersom du inte behöver göra några justeringar. Du kan stryka alla strykbara plagg utan att behöva vänta eller justera temperaturen. Den är till och m ed 100 % säger på ömtåliga material som silke, kashmir, ull och polyester. Snabb uppvärmning Philips PerfectCare når maximal ångnivå och en optimal temperatur på endast 2 minuter och du kan dessutom fylla på vatten när som helst utan att behöva stänga av ångstationen. Bärlås Strykjärnet är utrustat med ett "Carry lock" vilket tillåter dig att låsa fast strykjärnet i ångstationen för enkel transport. Konstant ånga Stationen har ett ångtryck på upp till 6,5 bar vilket gör att ångan tränger djupt in i tyget och gör strykningen snabb och enkel med svåra tyger. Konstant ångavgivning i upp till 120 g/min och en ångpuff på upp till 340 g är möjlig tack vare de små vattenmängderna som pumpas in i kokaren.  Enkel avkalkning Tack vare ett krångelfritt avkalkningssystem kalkar du enkelt och snabbt av din ångstation. Livslängden på din ångstation förlängs genom att hålla den ren och fräsch. På sidan av stationen finns en "kalk-plugg" som du plockar ut och rengör för avkalkning. Automatisk avstängning För en säker användning så stängs strykjärnet automatisk av sig själv om det inte används på 10 minuter. Dels för att spara energi och se till att du är inte behöver oroa dig för att du glömde stänga av det innan du åkte hemifrån. Strykjärn 4,7 9 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Hem & Hushåll
 2. Klädvård
 3. Strykjärn