Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bäst i test-ångstation för ett snabbt & perfekt resultat

Philips GC9615/20

  Art.nr: 1007702
  • Kraftfull och konstant ånga
  • Automatisk avstängning
  • OptimalTEMP-teknik
  • Löstagbar 1,8 l vattentank
  • Stryksula i rostfritt stål

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

PerfectCare Elite är en ångstation som med OptimalTEMP-tekniken låter dig stryka allt från jeans till silke utan att ändra temperatur. Den här bäst i test vinnaren i Råd & Rön ger snabba resultat utan brännmärken eller missfärgningar. Den löstagbara vattentanken kan enkelt fyllas på när som helst utan att du behöver stänga av den. Och med automatisk avstängning kan du känna dig tryggare när du lämnar hemmet.

OptimalTEMP

Stryk allt ifrån jeans till siden utan att behöva ändra inställning tack vare OptimalTemp-tekniken. En förinställd temperatur är i kombination med ångan optimal för alla tänkbara strykbara material, vilket gör att du inte behöver anpassa temperaturen.

Extra ångpuff

Med kraftfull och konstant ånga klarar strykjärnet tuffa veck, samt att tjockare tyger jämnas ut effektivt. Dessutom så finns det en extra ångpuff om det skulle behövas, vilket är perfekt för vertikal ånga eller envisa veck.

Philips stryksula

Utmärkt glidförmåga säkerställer enklare och snabbare strykning. T-ionicGlide är Philips bästa stryksula och har en bas i rostfritt stål som är hårdare och mer hållbar än aluminium. Reptålig för en lång livslängd.

Avkalkningssystem

Säkerställ den bästa ångprestandan genom att regelbundet avkalka din ångstation. Strykjärnet påminner dig när det är dags att rengöra och avkalka det. När strykjärnet har svalnat, tar du helt enkelt bort locket och samlar upp smutsigt vatten och kalkavlagringar.

Avtagbar vattenbehållare

Den löstagbara vattentanken kan enkelt fyllas på när som helst utan att du behöver stänga av den. Den har en kapacitet på 1,8 l, så att du kan använda den i upp till två timmar, utan påfyllning.

1007702 Philips Philips GC9615/20 GC9615/20 PerfectCare Elite är en ångstation som med OptimalTEMP-tekniken låter dig stryka allt från jeans till silke utan att ändra temperatur. Den här bäst i test vinnaren i Råd & Rön ger snabba resultat utan brännmärken eller missfärgningar. Den löstagbara vattentanken kan enkelt fyllas på när som helst utan att du behöver stänga av den. Och med automatisk avstängning kan du känna dig tryggare när du lämnar hemmet. OptimalTEMP Stryk allt ifrån jeans till siden utan att behöva ändra inställning tack vare OptimalTemp-tekniken. En förinställd temperatur är i kombination med ångan optimal för alla tänkbara strykbara material, vilket gör att du inte behöver anpassa temperaturen. Extra ångpuff Med kraftfull och konstant ånga klarar strykjärnet tuffa veck, samt att tjockare tyger jämnas ut effektivt. Dessutom så finns det en extra ångpuff om det skulle behövas, vilket är perfekt för vertikal ånga eller envisa veck. Philips stryksula Utmärkt glidförmåga säkerställer enklare och snabbare strykning. T-ionicGlide är Philips bästa stryksula och har en bas i rostfritt stål som är hårdare och mer hållbar än aluminium. Reptålig för en lång livslängd. Avkalkningssystem Säkerställ den bästa ångprestandan genom att regelbundet avkalka din ångstation. Strykjärnet påminner dig när det är dags att rengöra och avkalka det. När strykjärnet har svalnat, tar du helt enkelt bort locket och samlar upp smutsigt vatten och kalkavlagringar. Avtagbar vattenbehållare Den löstagbara vattentanken kan enkelt fyllas på när som helst utan att du behöver stänga av den. Den har en kapacitet på 1,8 l, så att du kan använda den i upp till två timmar, utan påfyllning. Strykjärn 4,6 88 3690 SEK 3690 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Strykjärn