Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ångstrykjärn med konstant högt ångutsläpp

Philips PowerLife GC2998/80

  Art.nr: 249635
  • 2400 W
  • 45 g/min konstant ånga
  • Uppföljare till Philips testvinnare
  • Ångpuff på 170 g
  • SteamGlide-stryksula

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips PowerLife GC2998/80 är ersättaren till Philips testvinnande ångstrykjärn GC2988 som precis som sin föregångare har ett konstant högt ångutsläpp och stark ångpuff. SteamGlide-stryksulan har en fyra gånger längre livslängd och smart droppstopp förhindrar läckage. Philips PowerLife GC2998/80 är ångstrykjärnet för dig som vill ha ett pålitligt strykjärn som håller dag ut och dag in och klarar av även de mest envisa rynkor på kläderna.

Kraftfull prestanda och förstklassig stryksula

PowerLife GC2998 har en kraftfull prestanda på 2400 watt som värms upp snabbt för att vara redo när du är det. En stor vattentank på 320 ml och lång sladd på 2 meter gör strykjärnet lätt att jobba med. 
Philips exklusiva SteamGlide-stryksula rör sig lätt och smidigt över alla tyger. En tålig femlagersbeläggning, inklusive anti-korrosionsbas ger sulan fyra gånger längre livslängd jämfört med Philips non-stick-stryksula, samt att den blir reptålig och lätt att rengöra. 

Konstant högt ångutsläpp med ångpuffar

GC2998 har ett konstant högt ångupsläpp på 45 g/min som ger en kraftig och jämn prestanda. Det medverkar till att dina kläder inte blir smutsiga lika snabbt och håller sig snygga längre. För de riktigt envisa vecken kan du trycka fram en extra stark ångpuff på 170 g som tränger djupare in i tyget.

Inbyggd antikalkfunktion

Detta ångstrykjärn fylls med vanligt kranvatten och har en inbyggd antikalkfunktion med rengöring som tar bort kalk och bevarar topprestanda.

Vertikal ångfunktion

Har du ömtåliga plagg eller bråttom? En vertikal ångfunktion gör att plaggen kan fräschas upp direkt på galjen. Ångan avlägsnar veck, fräschar upp och tar bort odörer från textilen, perfekt för gardiner eller den där blusen som inte behöver tvättas riktigt än. Funktionen för vertikal ånga kan användas utan strykbräda.

Automatisk avstängning och droppstopp

Brukar du plötsligt inse att du är osäker på om du drog ut strykjärnet ur vägguttaget? Philips PowerLife GC2998 har automatisk avstängning, vilket innebär att om det placeras stående på hälstödet stängs det av efter 8 minuter. Om det lämnas obevakat med stryksulan nedåt eller på sidan stängs det av redan efter 30 sekunder. Hälstödet är extra stort och ger därför ett extra bra stabilitet.

Tack vare droppstoppsystemet kan du enkelt stryka ömtåliga kläder vid låg temperatur utan att behöva oroa dig för vattenfläckar.

249635 Philips Philips PowerLife GC2998/80 Gc2998/80 Philips PowerLife GC2998/80 är ersättaren till Philips testvinnande ångstrykjärn GC2988 som precis som sin föregångare har ett konstant högt ångutsläpp och stark ångpuff. SteamGlide-stryksulan har en fyra gånger längre livslängd och smart droppstopp förhindrar läckage. Philips PowerLife GC2998/80 är ångstrykjärnet för dig som vill ha ett pålitligt strykjärn som håller dag ut och dag in och klarar av även de mest envisa rynkor på kläderna. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kraftfull prestanda och förstklassig stryksula PowerLife GC2998 har en kraftfull prestanda på 2400 watt som värms upp snabbt för att vara redo när du är det. En stor vattentank på 320 ml och lång sladd på 2 meter gör strykjärnet lätt att jobba med. Philips exklusiva SteamGlide-stryksula rör sig lätt och smidigt över alla tyger. En tålig femlagersbeläggning, inklusive anti-korrosionsbas ger sulan fyra gånger längre livslängd jämfört med Philips non-stick-stryksula, samt att den blir reptålig och lätt att rengöra.  Konstant högt ångutsläpp med ångpuffar GC2998 har ett konstant högt ångupsläpp på 45 g/min som ger en kraftig och jämn prestanda. Det medverkar till att dina kläder inte blir smutsiga lika snabbt och håller sig snygga längre. För de riktigt envisa vecken kan du trycka fram en extra stark ångpuff på 170 g som tränger djupare in i tyget. Inbyggd antikalkfunktion Detta ångstrykjärn fylls med vanligt kranvatten och har en inbyggd antikalkfunktion med rengöring som tar bort kalk och bevarar topprestanda. Vertikal ångfunktion Har du ömtåliga plagg eller bråttom? En vertikal ångfunktion gör att plaggen kan fräschas upp direkt på galjen. Ångan avlägsnar veck, fräschar upp och tar bort odörer från textilen, perfekt för gardiner eller den där blusen som inte behöver tvättas riktigt än. Funktionen för vertikal ånga kan användas utan strykbräda. Automatisk avstängning och droppstopp Brukar du plötsligt inse att du är osäker på om du drog ut strykjärnet ur vägguttaget? Philips PowerLife GC2998 har automatisk avstängning, vilket innebär att om det placeras stående på hälstödet stängs det av efter 8 minuter. Om det lämnas obevakat med stryksulan nedåt eller på sidan stängs det av redan efter 30 sekunder. Hälstödet är extra stort och ger därför ett extra bra stabilitet. Tack vare droppstoppsystemet kan du enkelt stryka ömtåliga kläder vid låg temperatur utan att behöva oroa dig för vattenfläckar. Strykjärn 4,5 39 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Strykjärn